Monday, June 14, 2010

Cuti utk clear cache otak ni

Salam. yeayyy harini saya bercuti! hakhak. mmg sngaja nak cuti utk relaxkan minda. to clear cache otak aku ni utk switch ke project baru. at last, projek berhantu ni siap jugak. itu pon we all main tarik2 tali jgk nak blah dr projek ni. but, I'm happy. sgt sgt sgt legaaaaaaaa :)

So, b4 masuk ke projek baru I deserve one day holiday utk bermalas2an di umah. tp aku cuti sorg2 la. MK susah nak cuti. sabtu pon keje. ahad depan ni pon dia not available. kenduri kawen pon byk missed sbb dia keje. sbb bila perot dah maju ni, aku tak suke nak jalan alone without him. tambah2 kalo pegi into the crowd kan. tanpa dia aku rasa helpless sgt. nape lemah betol rasa aku ni skrg. tp since dia not available jgk this coming sunday I have to do something lah kan. ape lg? chingg chingg with the girls la :')

Rosa's wedding on the next saturday lak mcm kompius nak pegi ngn sape. biku, will you join me? hihi. wajib g rosa n idzuan punye kenduri ni, dah le kat puchong je. tak pegi mcm tak patot. I will come. InsyaAllah

Oh perotku lapaaaaa bangaatttt. patot lah dekat kul 1 dah. okey nak masak nasi goreng pedas howliowww yg mcm muni upload dalam facebook tu :'( ngidaammmmmm

p/s: congrats to new mommies; ceeramoon kerna mendapat baby girl dan jugak anamira yg dapat babyboy yg sgt comellllll :')

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

  1. ko kabarkan aja ciare.. aku mmg available + single gitu - ni gaya2 nk promote diri ke?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha