Monday, June 14, 2010

dapat tag, terus jawab


ditag oleh dd ;) seperti dd, aku pon terus buat tag ni lepas dpt, sbb simple and easy dan bermood baik sbb kenyang, kalo lapo jgn hrp ar nak ngadap tag =p hihihihiiii

1) Apakah yg bermain di fikiran anda sekarang?
"bestnyaaaa cite ni"




sebab...

baru lepas tgk cite Twillight Saga yg 1st di laptop (aku kan on leave arini. layan movie laaa). haih. bestnyaaaa. bestnyaaaaa. dah tak tahu bape kali dah aku tgk cite ni. yg penting BEST dan tak sabaaaaar nak tgk eclipse yg bakal ditayangkan awal July depan :) dgr cite Breaking Dawn: Part 1 plak akan ditayangkan Dicember next year. hihi. masa tu insyaAllah baby aku dah setahun sebulan. agak2 dah bleh masuk wayang ke? hakhak. xpe kalo xdpt tgk wyg pon aku akan beli dvd ORI!!

Ciare: you ingat tak cite vampire yg kita tgk kat wyg bln doblas aritu?
MK: yg mana ek? (dah agak dah msti dia tak ingat. ateee aku yg pakse dia tgk =p)
Ciare: alaaaa yg vampire dgn werewolf berebot awek tuuuuuuu.....(siap muncung hihi)
MK: o0o0 ingat ingat. nape?
Ciare: Bulan depan ada sambungan dia. dari buku eclipse yg i beli dulu tu. nanti kita tgk ye
MK: yeke? haa ok le tu. nanti u book la
Ciare: :)

happy....naseb nasebb dia rela tgk kali tu. yg new moon tu dia tak berapa nak rela. kihkih ;p


2) Apakah nama samaran anda?
ciare atau adik. panggilan utk suami isteri bukan nama samaran ye. tapi nama manja =p



3) Berikan 3 org yg anda sayang?
kejamnye nak tiga je :'( suami saya, keluarga saya dan keluarga mertua saya



4) Panggilan utk si dia..
sayang. dia pon panggil aku sayang. haha



5) Hadiah yg diimpikan dr seseorang yg istimewa?
cukup lah sebijik lancer edisi terhad atau edisi terbaru. kahkah. ok tak tak aku bkn peminat kereta. nak ape ek, buat masa ini cukuplah sekiranya dpt berdozen2 helai baju maternity baru kot. hahahaha



6) Blog mana yg anda suka tengok?
banyakkkk. semua yg ada dlm bloglist aku aku tgk tiap2 hari tanpa gagal. believe it. oh, tp mungkin akan gagal jika tiada connection internet, huhu



7) Tagkan pada 15 org blogger..
ni yg aku lemah ni. susah lak nak senaraikan 15. ok, to be fair sape yg baca tag ni kena bertanggungjawab memanjangkan misi tag ini. ok? selamat tagging tagging. hihi ^_^

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha