Thursday, June 10, 2010

Demam BOLA sudah melanda seluruh DUNIA.Kesannya Makan BOLA, Tidur BOLA, Hidup BOLA, Semuanya BOLA..BOLA..BOLA Adakah anda Demam?

Sempena nak dgn kehangatan "World Cup 2010", Puan Qaseh mintak kite citerkan pengalaman, peristiwa, dan apa2 je yg melibatkan diri anda dengan BOLA (xkisah bola apa pun janji bola k?)
1st of all, I'm not a big fan AT ALL tentang World Cup ni. Segala jenis cup pon aku tak minat=p Dan alhamdulillah, MK pon tak minat bola ni. Torres pon dia tak kenal. at least aku kenal jugak si torres tu=p Maka, kami mmg terputus hubungan dgn dunia bola dan world cup ni sikit pon tidak terlibat dgn kami sama ada secara langsung atau pon tak langsung. org lain tgk bola nanti, we all tido nyenyak jeee ;)

Erm kesimpulannye xtau nak cite apa psal bola. cuma, aku suka main bola tampar. thats all :)

Kemudian jawap 3 soalan berkaitan dengan WORLD CUP.
1. Pasukan manakah yg anda sokong di World Cup?
Tidak menyokong mana2. tak minat. pada pendapat aku, ia cuma membazirkan masa, tenaga dan bil elektrik. hihi, sorry. tapi aku tak mengutuk korg2 yg minat ok. teruskan perjuangan anda. hihi
2. Siapakah pemain bola sepak yang anda minati?
aku tak minat sapa2. tapi aku cuma kenal torres sbb ada mamat opismate aku ni suke sebut torres torres torres. hihi. muke dia pon aku tak bape cam. sumpah! haha
3. Apa yang anda suka tentang World Cup 2010?
Suka? err xde apa2 kot. huhu.

Tagkan semua ini kpd 8 org (sempena 8 group FIFA World Cup)

Dengan ini sy tagkan Demam World Cup ini kpd:-
Nur
Ardina
Zam
Madal
Dee
deena
...
...

p/s: sape2 yg minat bola bleh la buat tag ni ye. enjoy!

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha