Monday, June 21, 2010

Hari bapa?

Ada apa dgn hari bapa?

semua org cite pasal hari bapa, father's day, appa day....etc...aku pon nak cerita jugak. hakhak. tapi nak cite pasal apa wei? bapa takdak, bapa mertua pon takdak. ermmm susah lah gini. cuma yg ada dalam idup aku hanyalah bakal bapa atau father-to-be =) hehe jadi lah.

tapi takdak (apesal aku ckp slang kyra lak ni?) buat apa2 pon sempena father's day. sbb father-to-be pon busy the challenge extreme anjuran company dia. aku adalah tak koser nak membontoti dia pegi aktiviti dia tu. udoh le ramai hok laki, daku tak biasa. hihi. tak koser mak buyut nak jadi pom pom girl. nanti2 lah yek. maka, aku pegi enjoy wif my girl; biku dan mentengok cerita sex and the city 2 serta pergi gift hunting utk few weddings next week and next next week. heh =p

itu saje cerita hari bapa saya ^.^

oh as always smpat gedix2 kat umah. time jumpa bik, camera ntah ke mana. hikhik


Ehh ingat tak pasal entry BAYI LELAKI ni?? haaaa ni dia gamba bayi lelaki yg comel tersebut. Namanya Hafiy Haziq. tak pasti ade mohd ke tidak...hihi

comelkannnnn??? kaki dia kecikkkk aje. aummm =p

alololoooo...nyenyak seh dia tido. time ni atok2 ngan uncle2 tgh bsorak tgk bola. dia leh wat deeek aje. cool ;)

p/s: next weekend dah fully booked. 2 weddings and 1 birthday party :)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. selamat hari bapa to father to be..
    hehehehhe

    ReplyDelete
  2. xlama lagi kan...jadik happy father day to your husband.

    ReplyDelete
  3. cikparo and qaseh: father to be kata TQ :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha