Saturday, June 12, 2010

sape cakap pempuan suke overexcited??

Bakal bapak: Esok nak g mana ek?
Bakal mak: ntah, dok umah jelah
Bakal bapak: kite g jln2 shopping nak?
Bakal mak: shopping? shopping ape?
Bakal bapak: shopping barang baby (sambil tersengih2 gosok perot bakal mak)

tengok! sape kate pempuan suke overexcited? lelaki tak berkecuali okek. hellooooo, anak awak baru 4 bulan lebih dalam perot. long journey to go lah sayang. ape kata kita shopping baju maternity utk bakal mak??? costume i byk out of sevis dah ni. tettttttt ;p

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. auw..suwit gitu.aku nk tergelak plak.bleh agak mcm mane aksi sengih2 kerang busuk itu.haha (jgn marah ye bakal mak + bakal bapak)

    ReplyDelete
  2. biku : x marah pon. mmg bener.aksinya sebijik mcm kerang busuk.aisemen =p

    ReplyDelete
  3. hihi. comelnya nak pakai baju maternity. :P

    ReplyDelete
  4. wah bagusnya husband ciare..husband orang nak kena ajak baru gi..bila pilih barang boleh dia tanya yang ni perlu ke? haiyoo..nak kena terangkan 1 1..risau plak ni dh 7 bln++ byk lagi tak beli..wat steady je..;p

    ReplyDelete
  5. my hubby plak x mo shopping selagi dia x betul2 confident ngn our baby's gender.nk tunggu scan lg skali next week..haihhh

    ReplyDelete
  6. muni: nak wat camne, perot dah maju ke depan =p

    yanti: beselah lain org lain ragamnye.huhu.nasib baik xbeli betul2 brg baby.berjaya stopkan cita2 dia tu.haha

    deena: lorh gitu plak.my hubby said xyah beli baju ikot gender.beli je baju yg bleh dipakai oleh boy@girl.huhu.macam2 peel =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha