Tuesday, June 8, 2010

Shawls are no longer available. sorry peeps!

Oh my, adakah ramai yg menunggu2 aku mengupload gamba my preloved shawls?? HOPE NOT!! because the shawls are NO longer available ya! I'm giving them to my relatives instead. haha. tak sangka ramai yg berminat dowh. hakhak. dan tak sangka blog ku dibaca oleh mereka T_T ngeri!

Ok itu sajorr nak cerita. Oh! actually aku ada byk lg benda lain nak di-letgo ni. contohnya my high heels, kasut kawen aritu, selendang kawen, bla bla bla. tapi mak aku suruh simpan utk kenangan ataupon utk anak2 aku pakai masa dorg kawen nanti. bleh x? huhu kecewa jap. tapi, berkenaan high heels, definitely going to let go. but of course I name the price lerr. haha. termasuk my only bonea shoes berharga RM2++ tu. rasanya baru 3x je pakai. hmm, macam impossible utk dipakai lg kot. lgpon, aku suka pakai selipar jamban dan sandals je skrg. and maybe in the future too. tak larat mak nak bawak badan naik high heels.

Hmm, until then, cho00www!!

p/s: SELAMAT PENGANTIN BARU kpd all newly weds yeeee. sure korg tengah sakan berbulan madu skrg ek. hihi. selamat berhoneymoon jua!! :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. frust menonggeng x dapat beli shawl 50 sen ni..hehhe

    ReplyDelete
  2. betul tu deena, belum smpai tgk lagi...

    ReplyDelete
  3. adik ciare..ni topik lain kak dee nk komen..

    hati2 ye..cousin kak dee tu dia terkejut nmpk lipas..dia melompat..dia x rasa sakit pun sebenarnya..dia duduk..terasa darah mengalir keluar..tgk2 bleeding..doctor tahan kt wad..dgn harapan stop bleeding..bila x stop tu yg doctor operate je..

    so, hati2 ye..jgn melompat2..sbb kita x tau kekuatan rahim kita..hehehe..u take care ok..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha