Friday, June 4, 2010

Shawls to let go!!!

Di pagi Jumaat yg mulia ini, aku tetiba terpikir sesuatu. aku rasa mcm nak LETGO semua shawls aku tu. sbb rasa dah tak berminat nak pakai dah. plus, nak kosongkan wardrobe utk isi ruang brg2 budak kecik tu nanti. hehe. mcm semak beno dah rasa almari aku tu. So ada a few cerita pasal my shawls tu:
  • ada lebih kurang 15 shawls or maybe more. tak kira pon
  • most of shawls baru dipakai less than 3 times. ada a few shawls yg aku slalu pakai. tp itu pon tak lebih 6 kali kott. still look new ;)
  • nanti la aku upload gamba2nye
Actually, THE PRICE anda yg tentukan. sbb aku bukan nak berniaga ke hape. sekadar nak clearkan wardrobe ni haa. so tak kisah la anda nak bg berapa utk KESEMUA shawls tu. 10sen selai pon takpe T_T haha.

So, anyone interested?? kalo xde sape interested xtau la nak buat apa ngn semua shawls tu. haih (-_-")

p/s: kos pos ditanggung oleh anda. jika dekat2 aje kite jumpa jelah ek. oh ya! sila sebarkan berita ni pd kwn2 anda yer. TQ :)

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. macam berminat... tp cam malu plak nak letak harga sendri.. huhuhuuu...

    ReplyDelete
  2. nak tgOk dulu shawl tu..kalo best mmg nak rembat..hehe

    ReplyDelete
  3. pergh! rm0.10 sehelai..keh3..

    ReplyDelete
  4. wuaa mcm ramai yg minat..erm so nak wat camne ek? maybe bleh bahagi2 kot. kalo sorg dapat semua mcm tak aci ek. ok xpe nanti aku upload dulu gamba shawls tu. pastu 1st come 1st serve lah ye. kang korg nyesal lak kalo shawls i x cantek =p apepon nanti nak upload gamba dulu then u all decide the price. xyah malu2 letak harga k. bukan nak untung pon. sah2 tak untung. haha :D

    ReplyDelete
  5. nak2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nanti dh upload sis gtau erk :P kalo blh nk wrna warni..ada?? ^_^

    ReplyDelete
  6. wuyyooo....mau jugak..i up sket, kasik RM0.50 sehelai, ok x??hehhehe..
    cepat laa upload pics..mahu3..suke nih soping murah2..berbaloi2..hahaha

    ReplyDelete
  7. sedekah je la shawl tu kat rumah anak2 yatim atau pusat kebajikan...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha