Tuesday, June 29, 2010

Shima & Wan: wedding termeriah aku penah tgk

Fuhh camana aku tak cakap termeriah. sebabnye sampai2 aje dekat 10 (ke lebih ek?) kanopi aku tgk tersergam indah berwarna ijau. lepas tu, 10 kanopi tu pon mcm tak cukup. org dtg tak putus2. full manjang okek. ish ish, mmg rezeki kak shima n wan la nampaknya. the vassss ;p

ini dia pengantinnnggg serba ijau youuu. apa yg aku nampak, tema kak shima adalah traditional. traditional means sgt traditional. bajunya. adab2nya. tatasusilanya. walopon ramai tak terkata, tapi majlis tak haru biru pon. elooook aje ikot scheduled :)

hah ko ingat senang nak snap picca ni? mak buyong selambe bawak perot kat celah2 org. aku tak kira, aku nak jugak snap gamba pengantin atas pelamin. oleh kerana lepas makan, ade tenaga sket aku nak rebut2 kat tgh org ramai tu. hehee

eh mcm tak tersusun lak gambo ni. ni masa pengantingg tgh makan bersuap2. hihi. weols kwn2 dari kelab savvy berposing sakan leeee. hehe. ramai sgt yg hadir. currrlassss ;)

auni sempat lg pose gitu. cute la this girl :) ni antara kaum2 hawa yg da ponek berdiri. kite amek peluang rehatkan montot japs. wakaka

haaa ni silat2 nye weh. seram aku. naseb budak silat ni tak tersepak aku yg dekat dgn dorg. kahkah. kentang gile aku nak amek gambo angle best. hihi

ni plak tarian caklempong (aku tgk mcm tarian piring) bersama musik gamelan. isk sgt2 traditional and i likeeee okek :D bravo kakshima!!

last but not least, pengantin di atas singgahsana. SHIMA & WAN. moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki baby secepat mungkin :) amin

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. perghh..siap ade cak lempong..meriah2...

    ReplyDelete
  2. yani ambik gambo dari jauh je..xsempat nak gi depan..huhu

    haah 10 buah kemah xmasuk kemah masak lagi tu...dah mcm kosnert sure heboh kot..silap xambik gambo dari atas...masa balik tu rushing sgt..hoho

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha