Wednesday, June 2, 2010

stuck for 30 minutes

Perluke aku buruk2kan nama kantor gomen yg dia punya servis lift mcm ****? ok maybe sape yg tau aku tgh site-project tau la di mana yg aku maksudkan. tak perlu la gtau nama sebenar k. org mengandung kena jaga mulut. hihi (tau xpe. tp nak cerita jgk sbb ia perihal keselamatan aku!)

Sepanjang aku berada di bangunan tinggi ni, dah byk kejadian pelik2 dalam lift yg penah aku alami. pelik2 tu bukan maksud jumpa hantu ke apa. nauzubillah. tp lebih dasyat la jugak. sbb ia melibatkan nyawa aku ok. before this, ada rasa lift bergoncang. kdg2 stuck kat level yg kita tak tekan, pintu xnak tutup rapat. hish ngeri aku. Tapi pagi ni . . . . . . .(eh ini cerita isnin lepas tau)

I was stuck in the lift for 30 minutes with a stranger man. Alhamdulillah, dia manusia. so tak takot sgt. hehe. Takot jgk kan, tp aku berdoa ajelah moga insan itu baik. Chinese man, lingkungan 40s. so ok lah. anggap je dia pakcik aku. hehe. Takyah la cerita details sbb tak ada details pon. Penyelamat sampai dari bumbung lift T_T. tapi aku idak le kuar ikot bumbung pulak. ko gile?

Lepas je kuar lift tu aku ape lg, sempat membebel kat org technician ngan bos dia (bos le kot. sbb pakai kot. huhu). I said "Lift ni kena baiki betul2 laa. kalo org luar datang buat maluu aje", sambil buat muka sombong. kalo jadi apa2 kat aku atau baby aku tadi, memang siap ah dia. see u in court! cewah.

Tapi apa yg aku maksudkan tu benar, tempat ni adalah tempat perhubungan perdagangan antara malaysia dan negara2 luar. so kalo org2 luar negara dtg stuck pulak mcm ni, tak ke naya!!!? wat malu ok! bangunan kemain canggih tp lift dia, mcm &^%$*&^. Astaghfirullah. istighfarrrr ciareeee...jaga mulut tu (-_-")

OK lah enough membebel.

p/s: mintak maaf kalo ada yg terasa. tp rasanya xde org kantor sini yg baca blog i =p

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha