Friday, June 25, 2010

welcome to MIHAS 2010

MIHAS 2010. tak tau apa dia? sila google =p bagi aku mihas ni adalah pesta makanan tanpa had dan limit. eh had dan limit bukan sama maksudke? (-_-") abaikan. ia merupakan satu event yg ditunggu tiap tahun yer. tambah2 oleh golongan mcm kami yg dituduh tiada kerja dan teraniaya ni (ok ini project team je yg paham. org luar bleh skip ke perenggan seterusnya). eh kan aku dah cakap sila skip ke perenggan seterusnya kerana ayat2 seterusnya dikhuatiri bercampur unsur2 mengumpat. hehe. kan geng kan?? kalo mereka tak sudi, kita lagi 1000x tak sudi kan kan kan? eh eh emo lak.

MIHAS 2010 bertempat di MATRADE, Jalan Duta. Sila google map kalo nak tau details. hmm, sila pegi serang makanan free! sempat lg sampai ahad ni. hihi. yg dekat2 bleh dtg time lunch hour atau pun lepas opis hour. close at 7pm. sila berpakaian sopan time dtg sini. sini bukan tempat fashion show hrp maklum. makanan HALAL sila buat cara HALAL. kalo dtg skirt pendek aku lepuk kang

si pipi labuh triple chin. teeheee ;p

di booth ice cream. apesal muka aku asek tepung gomak ni?? padahal aku pkai bedak baby johnson jer

mak buyongs (nana pregger jgk. dia bersalen awal smggu dari aku. insyaAllah) di booth satay. yummyyy.....dancing anak aku sbb mkn mcm2. kahkah

di booth simply siti (ni mknn halal ke? bleh mkn kot makeup dia. haha). hmm, aku tanya dia, siti ada dtg x? dia ckp tak ada. siti letak barang2 je pastu dia balek. kahkah.

sebelum blah, tersenyum riang perot kenyang. lebih 10 jenis mknn jugak kami test test rasa sampai kenyang. kahkah. rezeki rezeki jgn ditolak yea ;p

see u again next year at MIHAS 2011 in KLCC.

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. singgah cni mommy perut bulat gete..hehe..

    ryna org kuantan, biasa ckp trgn..huhu..

    ReplyDelete
  2. teringin na tgk produk simply ct tuh =(

    ReplyDelete
  3. fikaryna: hehe meh meh speaking ganu ;p

    azaliah: eh kt watson kan byk.tp time ni dia ada bawak perfume baru yg belom dilancarkan lg :)

    ReplyDelete
  4. syokkk kan ciare pi mihas...rugi saper tak pi kan...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha