Thursday, July 8, 2010

20. half way ^.^

Alhamdulillah. sudah 20 sudah 20. harap2 lagi tambah tolak 20 dpt berjalan dgn lancar. amin amin ya rabbal alamin :) paham paham sendiri lah ye apa yg 20 tu. lagi 20 minggu, bakal ibu ini akan bergelar MAMA :) dan MK jadi PAPA. eceh itu pon nak cerita, pangggg~~~! dan sudah tentu doa yg aku ucapkan tiap masa adalah utk melalui saat2 mengandung sampai bersalin tanpa sebarang masalah. biarlah semuanya baik2 belaka. dan of kos, aku berharap utk melahirkan bayi ni secara normal. InsyAllah.

aritu masa checkup doktor tanya aku nak beranak kat mana? hah sudah! apo den nak jawab? tak apalah doktor biar kami pikir masak2 dan timbang timbangkan :) tapi kemungkinan besar hospital kerajaan. belom ada rezeki lg nak bersalen kat tempat mewah sambil order lamb chop. ekekeke :p oh ya! org dlm pantang elok makan grilled beef/lamb chop black pepper tau! haaa, sapa kata menu org dlm pantang tak sedap?? excuse me :p eh eh nak beranak lmbat lg, baik buat preparation shopping brg2 dulu ye dok? tapi, nanti2 lah shopping tu. belom sampai mood lg. hehe

baby, dah 20 minggu baby kat dalam ni. amacam? seronok x? hehe. baby membesar dgn baik ye. nanti kat umah baby dgr mama dgn papa mengaji ye, pastu kita zikir sama2, pastu kita makaaannnn. hihi. budak kat dalam ni sgt aktif time aku mengaji/zikir. tp time makan pon lg dia suka ^.^. lagi kuat suara aku atau papa dia, lg kaw kawww kick dia. hihi. malam td siap nampak perot aku bergoyang2. aisehh, aktif betol anak mama ni :) whatever it is, we love soooo much sayang ^_____^

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. another half way to go..just enjoy every moments yer..

    ReplyDelete
  2. deena: insyaAllah.mmg tgh menghayati saat2 mengandung ni.tambah2 lg da rasa dia kicking ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha