Wednesday, July 21, 2010

baby bump: 5 months

Erm semacam takdak mood ar mau update blog lately. almaklum ler, i ada penyakit baru iaitu back pain. haih. mmg la susah uols. kalo nak bgn tido tu kompom MK kena tarik bg bangun kalo tak mengerang2 la aku mcm tenggiling nak berdiri. eh tenggiling bdiri ke? =p k layan jelah entry tak seberapa ni

dalam keta ada mcm2 senjata. perlbagai jenis cushion dgn fungsi yg pelbagai. utk lapik montot, utk dipeluk, utk sendal belakang dan tak lupa jugak yg letak kat tengkok tu. haih. dah warna warni dah dlm kete tu. kalo ada baby nti kompom serupa kindergarden kot. haha

ni masa kat terengganu :') as expected, ramai menegurku...'bulak gete mek mu keyo'. translation: bulatnye bini ko ni kerol. em senyum aje la. at least isi ni bermakna. bukan? ;p sedapkan hati padahal rasa nak nangis T_T

alia our princess. anak adik ipar ku. budak ni mata dia bulak gete okekk. bulu mate panjanggg. jeles mak ;n

ayah long ralit layan alia. praktis jgn tak praktis ye

last but not least, alia maisara. erm last day kat trganu baru nak mesra2 dgn i tauuu. huhu. time ni we all bwk dia jln2 tnpa mak pak nya. nasib dia tak melalak. time dia duduk atas riba aku terasa oohh senaknya. anak aku mcm tak puas hati ada baby lain dok menenggek atas maknye. huhu. tak dpt ku bygkan org yg ada anak kecik yg perlu didukung dlm masa yg sama dok sarat preggy. begitulah, syurga di telapak kaki ibu :)

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. hmm..perkara biasa la kacau sakit belakang tu...mmg rasa selesa kalo pakai bantal banyak2

    ReplyDelete
  2. hmm sakit belakang mmg biasa la kalo dah mengandung

    ReplyDelete
  3. sesungguhnya akulah salah sorg ibu yang dukung anak dlm masa yg sama preggy..mau menendang2 si adik dlm perut ni sbb jeles kt abang..har3

    ReplyDelete
  4. samala, sekarang memang back pain everytime nak bangun.

    kalau falah nak susu malam2, rasa macam nak nangis je sebab susah nak bangun.

    ReplyDelete
  5. semua pengalaman ciare akak sematkan dlm otak akak...kekekekek....

    ReplyDelete
  6. qaseh: tu la pasal.nak wat camne.inilah nikmat and the price to pay.demi my baby..i rela. cewah ;)

    ummi: wuaahh kagumnyee ummi....tp Tuhan tu maha berkuasakan.tgk ibu pregnant bwk perot mcm relax je dukung anak kecik :)

    kaklong: kan kan.eh falah masih nyusu bdn ke kaklong?

    kak amlya: wwuahh wuahhh ;) congrats ye kak.smoga akak xalahan teruk cam saya aritu..chaiyok :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha