Wednesday, July 14, 2010

Baby, mama got this for you ;)

Aku telah mengidam cucoq udang terbaik kat tempat keje ni since isnin aritu lg. tapi harini baru dpt. hu hu. kalo berjaya tggu 3 hari tu maksudnye bukan kategori mengidam sgt le sbb bjaya tahan 3 hari. hihi. tp bila dah dpt, ohh nikmatnyaaa :D actually tadi masa lunch makan bihun sup, pastu tapau la 2 ketul cucoq udang ni. tapi time wat keje, rasa menendang2 sokmo lak budak kat dalam ni. adakah dia meminta2 cucoq udang? hehe. oleh itu aku makan la dgn segera. ternyata sgt seronok dia kat dlm. padahal br je mkn bihun sup td ;)

haa ni dia cucoq udang terbaik. 2 ketul je tapi banyaaaak :D erm sgt cukup rasa tau. cukup garing dan semuanya lah. sos terbaekk. pastu siap ada serbuk kcg lg..hihi..menaikkan aroma nyah :)

jom jom menjamu selera ;)

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. Mmg sedap kan...ada pulak yg terliur ni....mai dtg office.

    ReplyDelete
  2. siriyes nampak sedapp gilosss!!!

    ko tau taaakkk aku pose hari niiiiiiiiiiii :'O

    ReplyDelete
  3. mommy ciare..comelnye mata kamu...

    ReplyDelete
  4. kak ina: hehe :)

    dd: sori dd..huhu..aku sendiri terliur tgk :p

    fashya & farra: my peberet ni :'D

    marina hunny: wuahh entry mata kat bawah la akak :p xde la comel sgt pon. saje beliakkan mate.haha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha