Friday, July 2, 2010

Clear View

Gamba dicilok dari cikyani :)

Abaikan triple chin dan jugak parut2 jerawats ;p fokus tang perot aje k. hehe. saje je upload gamba kenangan. menjelang bulan ke 5. membesar sihat bagaikan juara. tapi baru naik sekilo je weh. dah mcm naik 4-5kilo aku tgk. takpelah. ok la tu. yg penting mak dan anak sihaaatttt ^.^

haih ni la pesen aku skrg kalo g kenduri kawen ke hape. tak bleh nak formal langsung (pasni nak bungkus baju kurung dalam setor ;p). belasah je ape ada. actually baju ni dibeli dari online store cikyani kite. bukan baju maternity tapi oleh kerana ala2 kembang, so muat kottt perot mak. teeeheeee ~.~

tomorrow!! ateh kawen :D ateh adalah ahli puteri 7 tau. tak sabar nak tgk ateh bersanding (tp lebih tak sabar nak mkn sbb ateh kata lauk2 kmpung. i likeeee ;p). apepon, c u guys next week ar. sbb aku mcm xrajen nak update on weekend. i blogwalking je kalo sabtu ahad. hehe

p/s: oh sila abaikan jgk peha besaaaar ;p

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. yg ptg baby n mak chat tol tue...
    mesti kne jager penampilan gak wlaupun ngah sarat..
    huih....best tgok mmber bhgie..

    ReplyDelete
  2. i pun x beli baju maternity..sebab selalu x berkenan..hihihi..rembat je mane2 baju yang agak2 cutting kembang sket bahagia bawah..=)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha