Thursday, July 8, 2010

Dah fully booked, tapi dapat jugak. heh :p

Mencabar jugak rupanya nak membeli tiket twilight:eclipse ni. aku try booked utk malam ni, besok dan lusa. semua fully booked. yg malam mmg dah bye bye xdpt dah. siang ado tp den nak malam jugak. mujur ade teknologi e-payment. takpe lah surcharge pon tambah RM1 jer. berbaloi baloi dari beratur pjg noooo :)

So sape yg susah2 nak pegi beli tiket beratur pjg2 tu baik xyah weh. beli sajo online di website GSC. siap bleh pilih sit dan menu. eh silap. mana ada pilih menu, ko ingat ni nak naik flight??? agagaga :D menu kena beratur yer, no choice :p just make sure you have maybank2u account or you're a credit card holder. semuanya bisa diatur kok :)

Akhirnya penantian aku selama hampir 8 bulan lepas baca buku eclipse akan menjelma jugak sabtu ni. saboo sabooo. xpelah, uols g la tgk dulu. i nak tgk ari sabtu nanti. hihi. oh mcm tak sangka aku fanatik rupanya tgk Twilight Saga ni. haish. apepon next year, breaking dawn (part1) akan menjelma pada bulan 12. cant wait!! :D

p/s: jom jom balek keje. watpe betapa opis lama2?? :p

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. uiyooo..pakai kredit kad pun boleh beli tiket wayang skang ni ek??

    ReplyDelete
  2. Thank u Ciare...sangat suke entry ni...
    Nak bereclipse jugakk...tp tak reti beli tiket online.
    Kali ni boleh try.

    ReplyDelete
  3. deena: tu la pasal.canggih btol.bli tiket wyg pon bleh pakai cc.tp mybe ade caj extra tu.xnah cuba pon.slalu pakai maybank2u jer. tiada caj tersembunyi:)

    kak ili: haaa kak ili pon kan peminat panatik twilight kaan :D jom jom kita serang cinema ^.^

    ReplyDelete
  4. wahhh..booked on9 tuee...bagusss baguuss..hehe. zie bile ek nk tgk eclips nih..alahaiii

    ReplyDelete
  5. Zie: tggu la ur fiance blk nti g tgk same2 :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha