Thursday, July 1, 2010

dia pon pandai merajuk jugak tawww ;p

Pada satu hari. . . . .

MK: nape ek i tak dapat rasa lagi baby gerak2?
C: alahai kena la sabo. bknnya dia gerak slalu. letak tgn atas perot ni lama sket. nanti rasa la dia gerak
MK: entah2 baby tak suka i kot :(


Adeh, apehal org tua ni. ingatkan pregger je yg sensitip rupanyaaa bapak lagi sensitip aihh. hiihiii.. ni la laki akuu. Kesian jugak kat dia sbb tak dpt rasa lagi baby gerak2 akrobatik dalam ni. bila aku rasa baby gerak cepat2 tarik tangan dia. pastu baby tak gerak2 dah. hihi. baby malu kot ;p Bleh plak tuduh baby tak suka dia? aii aku dushh dushh sedass kangg. nak?? haha. kecik ati jugak rupanya org tua tu dgn si kecik kat dalam ni. hehe.

Apepon, MK saboooo le byk2 ye. mana ada baby tak suka you. dia tu kecik lg. nanti kang dia da besarrr mcm2 aksi bleh rasa. sabo yek :)

Xoxo;
Ciare =)

12 comments:

  1. hehehe,,,

    lawak r en.mk sis ciere ni....

    ReplyDelete
  2. Hihi..mmg la kite je yang rase dulu wat masa ni..org dulu pun camtu gak..;p nnt bila dh rase kuat silap2 masa tido pun dia rase kena tendang..baru la tau bbetul ade si kecik dlm perut kite tu..masa tu bersedia la..kite pun nk tido ssh bila dia aktif..;)

    ReplyDelete
  3. a'ah..bila baby dh besar baru husband bole rasa..kalo x..dia mmg gitu..gerak manja2 je utk mama dia je..utk papa dia sok2 jelah..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Ciare - cakap kat MK Insya Allah dpt masa panjang lagi...bila pegang perut tu bagi la salam dan baca kan AL- Fatihah tiap2 hari...baby boleh kenal suara mak ayah dia....Ini bukan teori tau mmg betul.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. memang camtu ciare... baby baru2 gerak dia xbagi ayah dia rase dulu.. dia suke main ngn mak dia jer dulu... bila org lain nak sentuh, dia duk senyap jer... husben zam pun camtu... dah gerak kuat sket nnt baru baby bagi ayah dia plak rase dia gerak... hihii... tp sgt comei aksi ayah ngn anak...

    ReplyDelete
  8. betul cakap u tu..my hubby pun dulu asyek ter"missed" je movement baby ni..sebab awal2 baby x banyak gerak sangat.dan kita pun mane tau bila masa dia nak gerak..but now..hubby already got the chance!!sabar ye en.MK..=)

    ReplyDelete
  9. ciare - tolong delete..kenapa byk sgt tu ..malu nyer...tolong ye

    ReplyDelete
  10. ekwan smpai ke sudah tak dpt rasa masa eisya dlm perut
    cakap kat MK jgn risau
    sebab nanti bila dah kuar, budak dlm perut tu akan lebih excited bila bapak depan mata
    lupa dah ibu yg dok kenyangkan perut dia *eisya slalu buat mcm ni*

    ReplyDelete
  11. HIHI yang penting MK dah merasa tendangan padu baby buat pertama kali pd 4 Jul 2010 jam 3 ptg. hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha