Saturday, July 10, 2010

Her last day in KL

UUU ilang lagi sorg teman seperjuangan :(( dia mau pulang ke negeri asalnya di serawak dan berkhidmat di sana. jadi tinggal cenonet je lg team project kami. so kami saje buat makan2 di umah kak ina pd hari last kak yani. mmg ade kitorg bertiga je lg. sorg lg xdtg.

Ni lah dia kak yani. org yg rajen baca blog tp punya malas nak buat blog sendiri. ekekeke. sempat lg kutuk kak yani :p apepon, dah tak best arr. dah kurg ahli twilighters. uhuk uhuk. nanti sape nak sembang2 dgn aku pasal bella, edward ngan jacob?? wuaaaaa boringnyaaaa :(( eh cop, mata i sepet kan dlm gamba di atas?? hihi kalo x mekap gitu le rupanya. dah beberapa kali aku dicop org sabah sbb bermata sepet. adeh T_T

antara menunyaa. slurppp terliur lak. aku dah la tengah puasa ni :(( takpe, bukak pose kang nak paksa MK belanja secret recipe. hikhik

perghhh sumpah sedap weh laksam buatan kak ina ni. 2x aku makan beb. hish harus aku buat jugak ni. bile ek? besok la KALO rajin. ahaks. sape nak recipe bleh terjah blog kak ina :D

kek yg dibawak oleh kak yani. perghh kek coklat moist ni pon sedap gileee i tell you!! aku yg mkn paling byk. kehkeh :p

puan ciare bawak nuget ni jer :p mencabar weh nak goreng nuget ni pagi nye tu. aku angkat dr kuali je ade je bbrp ketul ilang. goreng je ilang goreng je ilang. nak kata kucing curi aku kunci pintu dapur. so kucing liar xdpt masuk. bila aku jenguk kat depan tv, sedap2 je encek MK kite mkn nuget panas2. sampai LEWAT pegi keje. adeh. my husband my husband :))

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. nak kek choc moist tuuuuuuuu!!!terliurnyer tengok dia..so tempting!!!

    ReplyDelete
  2. hohoho ciare, kamu ni comel+nakal sama mcm dd dudu..

    oh selamat berkenalan ye aek ciare..suka baca blog puteri 7 :-)

    ReplyDelete
  3. wah makan bertiga memang sgt syooo la..takde nak segan lagi silu menambah..ehehe

    ReplyDelete
  4. Deena: mmg mggiurkan ;)

    MarinaHunny: hoh, yeka? hihi. kami mmg ade persamaan kot.tp dd lg comel =p wuah tak sngka pu3 7 ade peminat. eh, perasan lg =p apepon, time kasih sggh sini :)

    Yani: taw xpe, dah le semua pempuan.bleh mkn smbil sexy2 pastu tidooo.hahahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha