Friday, July 30, 2010

Kakak pegi koyah mama ^_^

Ateee kome paham ke title atas tu?? HAHA. meh aku translatekan. ia bermaksud "Kakak pegi sekolah mama". hihi. ni actually cite pasal sehari kyra berada di sekolah mama dia.hihi. gamba2 di bawah aku curi dari FB my sis, Rubi :)

ni ada acara senamrobik aku rasa. mama dia siap senam pakai high heels lg. apa kes?? hakhak. yg si kyra pulak dah mcm nak berkungfu. ekekeke. ish rindunyaa sama ini budak. next week makshu balek jumpa kakak dgn adik ye :)

kyra berusaha keras nak pollow step mama dia. hihi. mcm kenal shawl mama dia pakai tu. ekekeke =p ish tomei tomei nyaaaa my niece ni. muaahhh =p

tgk la mama dgn daughter nya. mcm nak sama besar dah aku tgk. kihkih. atee nak wat camne, kakak aku kecik molek orgnya ;) i besar molek =D wakakaka


last but not least, kyra dgn makteh. hmm, time ni musti kyra dah boring senamrobik. muke cengeng je aku tgk. haha. haaaa, teka next entry pasal apa pulak?? kyra akan masuk pertandingan!! =D hihi

p/s: jom bhibur tgk video ni. goyang goyanggg ;)



Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha