Friday, July 9, 2010

lovely friday ^.^

Cewah kalo friday adalah lovely sokmo yer kawan2 :p tetambah lak besok nak berjumpa bella,edward ngan jacob kat alamanda (eceh tak abes2 ko pasal twilight, nak kena lempang???;p) bertambaaah lak happy nak sambut weekend ni. eh mcm nak sambut hari raya pulak seronoknya. err bercakap pasal baju raya, apa ek baju raya aku taun ni? T_T

alhamdulillah. aku dah boleh minum susu sejak seminggu lepas. kiranya masuk bulan ke-5 baru pulih tekak aku ni. cuma so far, aku still xbleh cium bau tumis2 yg melibatkan bawang putih dan halia. so masakan aku sekrg semuanya tidak mengandungi sebarang bawang putih atau halia. hihi

tapi yogurt tu aku tak berapa berkenan jugak. saje gedik2 nak rasa. tp air susu tu harus la minum sekotak kecik di opis. di umah pulak minum la dlm 2 gelas kot. tp yg anmum ke mamil ke enfamama ke aku still tak boleh telan. rasa semacam. so telan jelah susu2 yg lain. asal susu jalan ;p

eh eh kembang 2 3 mangkuk kan? dagu berlapis kalah kek lapis buatan makcik ujung simpang. eh? oh, terkantoi pulak muka berjerutu tu kan? T_T. tapi takpalah, redha redha. yg pentingnya, jerawat mcm makin sikit. adakah sebab preggy? harap dpt berterusan ar sampai bebila. huhu. sori la aku malas nak edit gamba skrg. kalo dulu konfem aku touchup baeekkkk punya. wakakaka. nak letak watermark pon den malas dah. ah, belasahhhh.

Ok jom sambung keje! lunch ni ada potluck kat umah kak ina sempena ..... ok rahsia dulu :) aku bawak nuget jer nyah. xlarat nak masak. tp dalam xlarat tu sempat jugak aku masak bekal nasi lauk sardin utk MK. aku mmg makan nasik kat umah pagi2 skrg ni. lapo sokmo. so dah alang2 tu bg la bekal utk suami cayang. hihi. pahala besar wehhh :p tp xkan la nak bawak sardin pegi potluck kan??? apa barang??? haha.

sekian saje, terima kasih. tata titi tutu :')

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. alhamdulillahh yang....so pasya gagah lah ea minum susu..hehe :)

    ReplyDelete
  2. Kak ina: harus la disempat2kan

    Zie: mmg kena gagahkan :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha