Wednesday, July 7, 2010

makeup

Dah lama wei tak praktis mekap2 ni. hayooo. kena praktis sokmo ni kang bila lama2 tak exercise keras kejung tgn i. cemana nak mekap customer nanti?? cewah angan2 mat jenin :p tak pe angan2 tu penting kaan :)

So bila dah sehat dan kaki dah mula panjang berjalan2 apa lagi? selagi ada peluang mmg aku tenyeh muka aku dgn mcm2 warna. hihi. kalo bleh false eyelashes pon nak pakai. tp i mcm segan takot org pandang serong T_T. takpa lah, minggu ni kuar dating pegi tgk twilight::eclipse aku nak pakai false eyelashes. pastu bleh wat mata aksi gedix. ahaks :p

ni mekap pegi ke wedding rosa and idzuan aritu. erm agak 'berat' kalo nak ikotkan sbb aku bleh pakai smokey eyes lak siang2??? mmg la gilo ko ciare. ahh dulikkkk. yg penting aku bahagia. kalo ada org sakit mata tgk aku mekap cam nak ke disko ni harap dimaafin T_T

kedua2 gamba tidak diedit. cuma dicrop sajaa

yang ni lak makeup time pegi kenduri ateh. biru+purple+light pink ada sikit aku blend2 kan. belasaaah :p isk kalo pakai false eyelashes ni mantaaap nyah. hihi. tp kan nampak mcm 'light' pulak mekap ni. padahal aritu aku rasa dah mcm burung jampuk kaedahnya. hihi. hmm, ape2 jelah ek. lgpon sebenarnya susah nak mekaup muka sendiri. aku lebih suka kalo makeup muka org lain. lebih puas dan xde terbelek2 kat cermin.

Fuhh da lama aku tak beli brg2 makeup. sbb skrg ada yg lebih penting dr itu. of kos la menabung utk si kecik ni :) anything for you my baby. nanti ar bila baby da besar at least 2 thn aku nak aktif mekapkan org balek. hihi. ni antara angan2 mat jenin aku jgk la ni. teehee :p

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. jeles laa ngan orang pandai mekap..=(

    ReplyDelete
  2. kak ina: mata tak cantek pon sbb sepet.hihi.tgh enhance bakat lg ni :)

    deena: senang jer deena.try la test2 mekap kt muka sendiri.pastu follow tutorial kat youtube

    N: x cukup tiptop lg tu dik ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha