Monday, July 26, 2010

mood agak baik

Assalamualaikum :')

So how's ur weekend? ok ke? ko ke? hehe. biar lah ok ok belaka hopefully :) aku pon bese2 je. xde g mana2 sgt pon. masih sekitar bumi KL-Selangor. teringin gak nak terbang balik ari pegi jepun ke korea ke kan...tp malas la. PANGGGGGGG ~~~~ motif?? ko ingat ko anak raja nak breakfast di tokyo, shopping di london? hew hew :p

psttt....nampak kurusnyeee MK saye di sebelah itu. ish ish

ish, puasa ada lg 4 hari kena ganti ni. besok kalo wat pose sunat nisfu syaaban tu bleh ke kira puasa ganti skali?? huuuuu...jgn kutuk k. i tanya elok2 ni. dah 25 tahun lebih idup pon tak reti2 lg hukum2 ganti pose ni. hukhuk. ateee, nak wat cemana, dulu i sokmo pose penuh okeee. well, itu kelebihan utk org yg period cycle dia tidak berapa tepat 28 hari. weeeeew :D

erm ok jumpe di next entry bertajuk RESEPI: DONAT :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. memang untung laa..x yah ganti pose..

    ReplyDelete
  2. CIARE..orang penah ckp..kalau pose ganti pada hari sunat dapat dua2..tp yani penah tanye ustad..die ckp dahulukan y wajib..pahala y sunat tu sume atas ALLAH..ehehe

    so puasa je esok..untung2 dapat dua2 pahala..yang penting niat ikhlas..bukan semata2 nk kejar pahala=p

    ReplyDelete
  3. deena: em tp tu tahun2 sebelum ni la.pas kawen aritu bleh plak period tepat.haish.jenuh le ganti =p

    yani: ha'ah ye ye.dah tanya yg lebih arif td.dia kata niat tu puasa ganti.tp insyaAllah dpt pahala sunat tu..yg penting dahulukan yg wajib :)

    ReplyDelete
  4. niat ganti dlu baru niat sunat..stahu N laa..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha