Tuesday, July 20, 2010

Mushroom soup and garlic bread...homemade version :)

Erm dari semalam dah start ngidam makanan ni. aku pon dah start menggoogle sana sini. hihi. then terjumpa 1 resepi menarik di dapur tanpa sempadan. mcm best and senang :) gamba di bawah pon di cilok dr belog beliau. sila2 la tinjau ek. huhu.

Rasa mcm nak buat la malam ni. besok leh bawak bekal :') aummhh sedapnyeee mushroom soup and garlic bread. aum aum =p masalahnye aku masih alah alah mkn unsur2 garlic ni. agak2 bleh telan ke? huu huu

p/s: dlm resepi ada bahan namanya daun parsley. susah le nak cari daun ni kat kedai runcit. malas nak ke supermarket ke giant ke..haih..ganti dgn daun sup aci x? =p plus, aku tak kenal la daun parsley guana. rupa dia ala2 daun sup ek?

p/s/s: cuti 4 hari betul2 merehatkan minda dan badan :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. google la cemane rupe daun parsley...huhu..


    alamak, cam sedap ar, kat pizza ade kan roti ni....huhuhu..malas nak buat, xsempat ...puasa ni, bestnya berbuka makan garlic bread n mushroom sup...yummy...

    ReplyDelete
  2. nmpk cm sedap..lama x mkn garlic bread with mushroom..sobs..

    ReplyDelete
  3. daun parsley sgt byk kat sini..
    hahaha

    ReplyDelete
  4. i beli ready made garlic spread jer..then, sapu kat roti..hehehhe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha