Monday, July 19, 2010

nyesal betol

Eh eh dah 3 hari tak masuk blog ye. tak rindu langsung dkat blog. eceh. saya balik terengganu laa weekend ni. bestnyaaa. akhirnya makanan yg diidam2kan masuk jgk ke tekak. huhu. actually aku mngidam menu biasa2 je tp aku nak mertua aku yg masak. gedikkan? dah le ma tak sihat lagi nak masak masakan dia. ish, tp MK yg bagitau ma pasal ni. aku rasa tak bagitau pon takpa sbb aku bleh masak sendiri. tp bila je ma dpt tau aku ngidam, dgn lajunye dia masak weh. huhu. nak tau apa yg aku idam kan???

ikan aye masak lemak :D

ikan aye = ikan tongkol :p

haha tak gojes langsung. tp itulah yg aku idamkan. bertambah2 nasi i tell you. lauk lain langsung aku tak makan. makan je lauk ni cicah budu. perghhh. time taip ni pon rasa air lioq nak meleleh :p

berkenaan tajuk di atas. aku nyesal sebenarnya. nyesal kenapa??? nyesal sbb masuk blog sendiri. huuu. aku pose arini. tp masuk je blog sendiri byk beno gambo makanan. spageti la, cucoq la. huih baru ku tau perasaan dd yg pose masa tgk gamba cucoq aritu. haih T_T

seperti biasa baby sgt behave kalo mama pose. almaklum le time sahur td dah pujuk2 dia. sgt memahami la baby ni. dia mcm byk tido je arini. gerak pon light2 aje. huhu. TQ baby. bukak pose kang kita mkn byk2 k. haha :p

oh ya! MK happy sgt skrg. sbb tiap hari dah dpt rasa gerakan baby :) baby pon mcm slalu beraksi time papa dia letak tgn kat perot. ade sekali tu MK sampai terkejut rasa baby tendang kuat. sampai dia risau aku kesakitan kena tendang ;p hihi. mana ada sakit la yang oi. huhu. dan ada sekali tu, sampai bergoyang tangan si MK tu time baby tendang. fuhhh ~~ mmg kuat. gaya tendangan yg active mcm baby boy je. haha. tapi, time mak aku mengandungkan aku dulu, dia sangkakan aku ni boy sbb tendang bkn main kuat. sekali kuar alahai gegirl jugak. kihkih. tak merasa la mak aku anak laki. kalo dpt bg dia cucu laki okay gak :')

baby, next checkup jgn malu2 lg ye. sila buktikan jantina baby. hehe :D senang mama nak shopping ikot tema. eceh. ingatkan kawen je ade tema :p

until then, chow

p/s: entry kucar kacir.

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. huhu so cute la mommy dgn baby ni..

    ReplyDelete
  2. waa..
    seronoknyer..
    ta pnat er blek trengganu bper hari jer...

    ReplyDelete
  3. uh, next week yer..x sabar jugak..hehe..

    ReplyDelete
  4. marinahunny: hehe..saje aja baby pose (padahal mak x abes ganti pose :D)

    mida: syok syok.xde la penat sgt sbb cuti jumaat and senin :)

    fikaryna: eh bkn next week tp next two weeks. hihi. hope nampak gender baby kali ni. insyaAllah :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha