Monday, July 5, 2010

Patutnya ini publish dulu daa ~~

Haishh lemah betol. gara2 penin dgn entri panjang sebelum ini, aku terlupa nak publish ini entry. hukhuk. belasaaaahh :p Anyway, masa pegi kenduri ateh tu, aku dgn bik tumpang muni. hehe. mekaseh muni :) kasihan mak buyong kan. sian pulak kalo dia kena drive. mesti ini kot semua org pikir. woohoo.

Ting ting!! muni pemandu yg sangat berhemah tau! biku chan sila contohi muni. jgn contohi aku yg bawak kete mcm *&%$^# tak berapa nak hemah. teehee :p

berseronok2 ketika muni sdg fokus memandu. manisnya senyumanmu biku chan. adeh, thats y mak tak sokka senyum nampak gigi daaaa. PELIK LA rupa maak :((

Oh ya!! mekap mata harusss ditangkap girlss. hihi. well, yg biku chan punya mata tu jenuh aku nak conteng banyak dia tak bagi. kedekut betol. tu la bik, aku nak mekap muke ko 5 inci tak bg. haaa kan da jadi pengapit segera ;p

Sekian saje dari idung jambu :)


Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha