Thursday, July 22, 2010

s . o . r . r . y

atas sebab2 tertentu dan mengikut perasaan terkini, mood utk berblog hilang. even i have so much to tell but i'm feeling to cut it off. mungkin, sudah tiba masanya mengundur diri dari arena blog?? tp susah jgk. kalo tak berblog kena cari hobby baru pulak. perhaps, mengait sweater utk my baby? ok itu mcm tak logik.

ok lah nti bile2 la smbg berblog balek. aku pon bkn bleh caya sgt, tah2 lg sejam dua ada entry baru. waka waka gelek shakira ;p

yeay, sudah gaji. rasa mcm keje goverment plak. but, i will tell myself that the payday will be on 27th like always. kalo aku start cocok pitih kat atm alamatnye awal bulan kang abes dah. bertahan bertahan!! mggu depan br kuar duit. now, sila minta nafkah bulanan pd suami mcm biasa. kehkeh =p

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. ala ciare... teruskan la blog..akak nak kutip pengalaman ni... citer la apa jadik masa awal2 hamil dulu.... leh jadik panduan... x la akak terperanjat badak ....:PPP

    ReplyDelete
  2. ala2 puan ciare..x yah ler susah2 pikir hobi lain..stay jer ngan blogging..more friends, more knowledge..sharing is caring giteww!!

    ReplyDelete
  3. erm..betul tu..xyah la susah nak berhenti ber'blog'..mcm xcaye je ko nak bsare...dalam mimpi pun xtentu..nnt ko dah bsalin,nur rase lg byk entry ko..percaya la..dah byk contoh..tu yg berani cakap...

    ReplyDelete
  4. erm erm nak STOP TERUS tu tidak kot. cuma tak ada mood saje.mungkin mood dtg time weekend kot. HAHA

    ReplyDelete
  5. jgn la stop lagi..takpe la blog kite bila2 nk update pun takpe..kitorang masih nak membaca celoteh dr ciare..;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha