Wednesday, July 28, 2010

saya sudah, anda?

Cewah tajuk mcm hape je. anyway ni pasal BANCI ye kawan2. bukan sudah shopping ke hapa. ish nampak sgt dlm otak aku ade shopping shopping dan shopping. ngehngeh. anyway ahad ni harus serang JJ usha2 brg baby ;) wooot wooot ^.^

Oh nak cite pasal BANCI kan td? hehe. erm ari senin lepas budak BANCI tu dtg umah aku. innocent je muka mcm budak lepas SPM aku tgk. kihkih. apepon, aku membanci di luar umah aje. aku dlm pagar, dia luar pagar. not muhrim maaa. MK lak xsampai umah lg. so aku jawab jela soalan dia.

Bese la soalan2 basic mcm ade brapa ahli dlm umah, pendapatan kasar ahli dlm umah, bape bijik kete, blaja sampai mana. emm mcm biodata plak. hehe. nak je aku bg URL blog aku. kahkah. ateee, kata nak banci sgt. so dorg patot buat banci brapa rakyat yg ada blog atau social networking mcm FB je apajadah kan :D hmm.

Pas siap2 banci tu dia bg 1 kad wane kuning ke krim aku lupo. so kad tu tampal kat meter letrik. so they know la which umah yg dah dibanci. gitu rupanya :) hikhik. mcm jakun plak haku. wuuuhuuu

oleh itu banci2 la diri anda. ade kes melaporkan org BANCI kena halau la, kena kejar dgn anjing la. ish ish not good. jawab jela soalan dia. bkn susah pon. aku jgk ada dgr dlm berita yg kementerian mahu denda org yg tak mahu dibanci. wallahualam sama ada br cadangan atau sudah dilaksanakan :p

teringat zaman kecik2 dulu. ade ramai salesman/salesgirl masuk kampung buat alasan nak BANCI.org kampung tmasuk mak aku pon terpedaya.harusss la nak jual barang rupanya. ish. tp bila aku da besar sket, aku siap maki dia sambil pegang pisau. kahkah gila ganas :D mana taknya! time bulan pose, org tgh sibuk masak utk berbuka dia sibuk2 nak jual barang. kan dah kena maki sambil dpt pisau. hahaha. naseb dia balik kalo tak besoknya kompom aku masuk paper sbb nak menikam seorg salesman yg nyamar tukang Banci. kihkih. ok xlawak =p

sekian terima kasih

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. sudah dibanci jugak..tapi rasa cam terlalu complicated laa bancian tu..

    ReplyDelete
  2. amboi... katalah betul betul ade kerajaan nak banci berapa ramai ada fb n blog.. komfem almost 100% ada rasenye.. hihi :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha