Sunday, July 25, 2010

Spaghetti and Pizza ;)

Adoiyaiii dah tak terkira berapa kali aku mkn spaghetti lately. well, bila puasa tekak western sokmo. MK ckp "kalo i puasa i tak cukup mkn spaghetti je". ok fine fine i paham. maksudnya dia nak makan nasik ler tu bulan pose nanti time bbuka/sahur. i know lar darling ;)

aku teringat kisah bulan puasa tahun lepas. well, masa bulan madu di awan biru (cewah). aku nak bukak pose kat pizza hut. dia ckp OK. tapi rupanya dalam OK dia tu tak berapa nak OK sebenarnya. tp biasa la baru2 kawen kan, cakap bini semuanya OK. haha. rupanya lepas makan di pizza dia tak kenyang. tak puas tekak katanya. last skali bila balik umah aku masak la jugak nasik utk dia. haha. ish ish. kompom tekak melayu abes ar. naseb tak tekak jawa sbb i xmakan tempe. eh mintak maap ye, bkn kondem org jawa ;)


ni pizza instant. haha. instant pon hangit gak aku bakar. kahkah. ateee, teman sibuk masak spaghetti tak sedor pizza hangit. aku set 10 min rupanya 7 minit je. hihi =p

ok le uols selamat hari ahad. jom jalan2 :D

p/s: rupanya mood berblog dtg sabtu ahad kot =p

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. wee..pizza y hangit tu i suke....hihihii

    ReplyDelete
  2. N: betul3.yg hangit tu yg best.ada lg half, mlm ni bleh bako :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha