Saturday, July 10, 2010

Terima kasih baby :)

Alhamdulillah....baby memberi kerjasama terbaik arini. haaaa kenapa??sebaaaaab, i puasa harini. syukurrr sangat2 sebab belom terbit lg rasa lapar walau secoet :p thanks baby ^.^ pagi tadi bangun sahur kul 5.15am. bangun laju2 panaskan nasik ngan goreng telur mata je. pastu makan dgn kicap. hiks. jangan dilupa meneguk bercawan2 air suam dan air susu :)

Puasa ape? harus la pose ganti nyah. ini baru hari pertama aku ganti. 6 days to go jika hari ini berjaya. insyaAllah :) atee dulu kan 3 bulan lebih aku menderita pada trimester pertama kan. muntah dekat 10x sehari. guana nok pose kan. now skrg da okey aku kena gagahkan diri utk puasa. tapi wat masa ni aku berani pose time cuti saje kot. time keje x tahan :((

harini baby sgt behave. pagi tadi time sahur aku dah sembang2 dgn dia masa aku makan nasik. mcm2 la aku pesan
"baby makan nasik ni byk2 tau..arini kita tak bleh makan...kita kena puasa harini" "baby tolong beri kerjasama ye..mama nak puasa harini..."
erm dan mcam2 lg lah..ternyata dia beri kerjasama. arini dia byk tido. kick pon slow2 je. maybe dia nak save energy kot. eee pandainyeee baby ni. good baby!! :D tapi harus la kena pujuk mcm2 kan. contohnye aku menjanjikan dia utk makan roasted chicken harini. haha. punya lah dasyat. baby belom kuar lg tapi gayanya dah mcm ada di luar perot. siap kena upah roasted chicken lg bukak pose kang ;p

mula2 ingat nak makan kat luar tp MK keje. konfem sampai umah dekat kul7. bila masanya nak kuar pulak. malam kang dah dating dgn bella, edward dan jacob plak. eceh :p so aku buat keputusan utk buat sendiri roasted chicken tu :) aku tak penah buat pon tp google2 la resepi kan?? pandai2 la masak. mesti jadi punya lah. cewah konfiden bukan main. kalo tak jadi kang makan luar la jawabnye. hahahaha

source: google. nanti kang bila dah masak aku letak gamba byk2 utk tatapan korg. hihi. beserta resepinya ;p

Baby sabar yeeee....few hours to go. nanti kita bukak pose makan puas2 ye sayang :) i love u!!

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. wah mantop la ciare..buat sendri tu..ingat yang gambar ni dah..ehehee

    ReplyDelete
  2. i lak boleh puasa hari keje je..hari x keje, dok umah, banyak sangat dugaan..nnt asyek dok jeling peti ais jer..huhuhu

    ReplyDelete
  3. N: haaa cepat2. N tu jap lg kot dtg morning sickness kan xlalu nak ganti pose ;)

    Yani: alaa ayam i xsecantik ayam ini.tp rasanya tidak boleh dipertikaikan!sedap!!eh puji diri sendiri lak.haha

    Deena: lorh yeke? em kite x pulak.sbb kt umh mmg xde stock mknn best2 pon.kt opis tergoda tgk org len makn :((

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha