Wednesday, July 28, 2010

Visit newborn baby!! i likee ;)

Salam pagi =) cewah tetiba gembira plak pagi ni pastu terus buat entry. agagagaga =D anyway...last Sunday kami pegi visit newborn baby boy, Eshan Rafael bin Rafie nama diberi :) perghh dgr nama anak org canggih manggih ni aku jadi penin. apo name anak aku nti?? weehee. btw, if baby girl nama dah siap dah. I want that name since before pregnant lg. ko bygkanlah! hehe. so MK cannot reject my choice aaaa. tp dia dah setuju dah. hehe. but, if we'll having baby boy nama nggak ada sih. mmg mcm awal lg, tp masa cpt beno blalu. dah 3 bulan aku suh MK pikir tak dapat2 jgk. haih. eh lari tajuk lak =p

So this is Eshan Rafael. comel bukaaan??? kiciiikkkk aje :D beratnye adalah 2.7kg tak silap. sooo seram nak pegang dia. so i cuit2 jelah. wakakaka. kakshima (most left) marah i tawwww. eh bkn la marah. hehe. dia kata 'awak ni kang nak bersalen dah.kena la blaja pegang'. erk sorry kakshima i cant. seram lak nak pegang anak org yg kecik molek tomei ni. xpe lah, anak sendiri nti pndai2 la aku pegang. cewah :p Mama baby Ain namanya :) anyway i know these girls from www.savoc.com.my :)

the cutie mutie Eshan Rafael. meh auntie kiss sket. mmmmmuuaaaaaccccxxxx :p

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha