Wednesday, August 4, 2010

ABC :)

Ish, kalo dapat laaa ais kacang ni ptg2 mcm ni, masyuuukkkknyeee anak tekak. hish, sendiri upload sendiri kena tahan laa dugaan. huhu

oh ya, saya tidak pantang ais langsung. cuma pantang air gas aje. hihi ;)

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. Ciare, org pregnant xleh minum/mkn ais ke ek? Nad tatau plak pasal ni. Nad mmg suka ABC sejak akhir2 ni :P Yang air gas tu memang lah hehe..

    ReplyDelete
  2. huhuhuu.. org pantang nampak ciare... wuwuwuwuuu dari dlu lagi ais memang febret... Ais gas jer org tak minum :))))

    ReplyDelete
  3. oh ye ke...i lagi tengah pregnant lagi kuat minum ais huhu...air gas minum kadang kadang..huhu

    ReplyDelete
  4. Org kata minum ais nanti anak besar la..mak mertua ade ckp jugak..tapi cari kt google kata tu mitos..hentam aje la..haha..
    kdg2 bantai jugak air gas..huhu..

    ReplyDelete
  5. Ciare, bagus elakkan minum minuman bergas masa pregnant ni. Dah masuk 7,8 bulan nanti rajin-rajinlah minum air kelapa. nanti anak keluar bersih je.

    ReplyDelete
  6. uishhhh..same la kak ciare..mmg peberet nie...huhu..ye, mak nga nenek saye pun ckp klau minum air kelapa kulit anak cantek..nenek saye bidan so percaya ckp dia..hikssssss

    ReplyDelete
  7. pnNad: ntah, mitos kot.org tua pesan kalo minum ais nti baby besar.wallahualammmm..hihi

    zam: sama ar, pantang nampak jugaakkk..hehehhe

    mrsnageb: tu lar, ni mmg tiap ari minum ais.aritu ada teringin footbeer float..merasa la sikit air gas :p

    noryanti: kan kan.tu mitos je tu.dorg saje dengki xbg mak buyong minum sedap2.hihi.my SIL nurse.dia ckp tu mitos :)

    tunteja: tulah, nti start bulan ke7 nak minum air kelapa tiap ari lah.ramai ckp tu mmg fakta.kulit baby jd bersih n x sensitif..

    zaza: betul3.mari amalkan petua ni ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha