Friday, August 13, 2010

cara2 nak naikkan traffic blog

Adoiyaii. napa tanya guwe mcm mana nak naikkan traffic blog? huuu entry psl earning nuffnang tu idak le bmaksud teman ni byk beno earningnya. terima kasih la pd yg btanya tp saya tak dapat laa membantu anda spt yg anda bygkan. woo woo. salah kaunter pertanyaan ni :p

anyway, ini bkn la tips yg sebenarnya . . . . . tp kan, setelah diobserve keyword2 di bawah ini.....cuba peratikan betui2...

haaa ya betoi! entry pasal resepi mmg menjadi bahan carian di google. aku rasa bulan pose ni ramai yg mencari resepi sbb mngidam mcm2. hehe. so this might be one of the tips la KOT. maka letak la resepi byk2 dlm blog kerana ia bleh menyumbang ke arah traffic yg sesak (poyo je aku ni! haha)

sekian, hrp dpt mbantu kwn2 yg tanya soklan di fb dan ym :) korg ni nape xtanya kat comment sini je. rajen beno komen sampi ke fb nun. haih rajennye :)

p/s: nak masak apa ya arini? bleh la aku taruk resepi mcm2 nti. hehe :p

6 comments:

  1. ciare, arini masak ayam black pepper la.masak lebih
    antar kat jiran skit ;)

    *ciare,kitaorg ujung bulan nak meninggalkan puncak jalil

    ReplyDelete
  2. kalo mcm tu kena buat entry resepi ibunda punya ni..special tuk blogger

    ReplyDelete
  3. kalau i buat entry resepi, sila jangan cuba..bahaya!!hehehe

    ReplyDelete
  4. dayu: wuu blackpepper? em rasa seram nak mkn pedas skrg ni.takot sakit perot lg..huuu. wua dayu nak pindah mn ni? sila check msg di FB ye :)

    qaseh: haa tau xpe ;)

    mrsnageb: tips xseberapa ni.haha

    deena: alaa nape lak jgn cube?i likeee cuba2 ni :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha