Monday, August 2, 2010

Documentation is really killing me T___T

Perhatian: make sure you have IT background before proceeding jika tidak anda akan menyesal

Alkisahnya aku dah penin weh. korg2 mesti ingatkan dulu time belajo kena buat use case, flow chart, UML diagram, sequence diagram, ERD, bla bla bla. wuaaaaaaaa it was like soooooo 6 years ago maaa. i already forgot. time ni baru nak menceceh ceceh google sana sini. semua notes masa belajo dulu harus ah dah ke mana peginya :((

uhuk uhuk sedihnyaaa. mcm buat thesis project final sem pulak gayanya T__T. aku lebih relaaaaaa ngadap buat sistem dan coding2 ni tau taaaak? isk, bila project da siap maka jawabnya menghadap la buat semua documentation utk customer. haish. timeline timeline!! kena ikot timeline tawwww. tsk tsk tsk :'(

ok lah, kena buat keje. bye bye byeeee (sambil mengalir air mata)

p/s: baby sila behave ek. mama badmood ni. cewah, sempat ugut anak dlm perot lg :p mana taknya, dia dok kicking tnpa henti dr kul 8 td. huuuu. sakit pinggang nyah! ~redha~

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. hoho ciare, kamu udah terpilih sbgai salah satu pemenang mata menawan tu..huhuu

    ReplyDelete
  2. Baby pun bad mood sekali tu sebab tu dia kick2 tuh hehe. Just fikir yg buat keje kerana Allah dan utk mencari rezeki yg halal. InsyaAllah kurang la skit tensennye tu. Hehe. Nad pn b4 this keje IT gak hehe :D

    ReplyDelete
  3. marinahunny: TQ TQ sbb gtau tadi ;) tak sangka si bulat gete antara yg menang.huhu.

    nadxoxo: ok ok xugut baby.ciaaan bby dia tak salah :) b4 this keje IT?abes tu now da x keje IT ke?nak tuka bidang jugaaak.wuawuaa

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha