Wednesday, August 11, 2010

i got parcel from CPM honey nurhaliza :D

Hoh ingat lagi dok saye telah memenangi contest anjuran CPM?? weeheee :p tp sbg pemenang tambahan saje yeee. hiks. anyway, arini telah sampai parcelnya. patotnya last friday dah sampai tp sbb i cuti half day so sangkut la kejap. plus, penghantar pos laju tu xbleh masuk opis kami sbb loceng rosak. huhu.

ish aku pon excited nak tau apa adiahnye ni. nak bukak kt opis malu :p hihi. nti dorg2 ni kompom sibuk punya nak tau apa isinya. haih laaa ;) apepon2, tenkiuuuuu CPM for the gift :D korg rasa apa ekkk adiahnya?? sbb adiah utk pemenang sampingan adalah rahsia. kalo grand prize i know lar apa dia ^__-

this is it! xsabar nak tgk apa di dlm. wink wink ;)

p/s: time entry ni dipublishkan saya sudah pulang ke rumah. yeayy nak masak best2 ptg ni. hikhikhik :p

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. wah2.. bestnya dapat hadiah.. nanti kalau dh tahu apa isi kt dalam post entry yaaa ;) btw tahniah!!! :D

    ReplyDelete
  2. serprais nih... congrats eh... bila nak post entry?

    ReplyDelete
  3. saje je die ni bikin i suspen...auuw! cepat la gtao

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha