Monday, August 23, 2010

iftar yg ke . . . .


harap aku tak menyesal upload gamba makanan kat sni. HOHO. kang sendiri upload sendiri terlioq. susah maaaa :') apepon tak ingat la ini iftar hari ke berapa ntah. minggu lepas la yg pastinya. eventho aku MC sampai 3 hari, dapoq kena berasap jgk kan. tambah2 baru ade diserang cirbir, so agak trauma nak beli juadah kt luar. xnak laa cirbir lg. huhu

so gambar di atas, aku buat donat-garing-agak-hitam-rupanya-hehe, ayam setim/kukus (nak resepi x?), sup tulang ayam, sambal kicapnya serta kuih sampan (tepung pelita) yg dibeli oleh MK. takat ni kuih sampan ni mmg tak mengecewakan. hampir tiap ari gak MK beli. hehe.

ok next entry adalah resepi ayam setim/kukus. sgt wangi uolsss ayam ni. curlasss ok. MK dah kemaruk suh masak lg. tp mcm da boring lak asik mkn ayam sokmo. on saturday, aku msk ayam ala2 kenny rogers and mashed potato. licin tauuu. masak sekor lak tu. tapi bkn we all berdua, my cousins ade dtg bbuka sama2. hehe :')

see you on next entry :)

4 comments:

  1. sodapppppp nyeee :)
    delicious :)

    ReplyDelete
  2. wah bagus la mama ni masak. mesti kuar nnt montel comel....jer.

    ReplyDelete
  3. N: tu la, takotkan terkena cirbir lg

    mrsnageb: u try la nti :)

    kak ina: wuaaa jgn la montel sgt.jenuh nak neran karang T_T hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha