Wednesday, August 18, 2010

masak simple je. korang takkan terliur punya =p

huhu nak upload jgk gamba mknn berbuka puasa eventho tak seberapa je menu nyee. ateee, masak sendiri. skrg ni masak sgt la terhegeh2. dlm 2 jam lebih ni je yg smpat masak. tu pon kuih samosa tu beli. aku kempunan nak kuih sampan (org kg aku pgil kuih sampan. org bandar panggil tepung pelita kot.) tapi da abes. so MK ganti dgn samosa ni. layan jelah. not bad rasanya.

menu aku buat, nasik goreng sempoi, ayam masak kicap and ikan kembung msk asam tumis (blasah je nama ni tp aku suke sgt. rasa masam2 pedas). tp oleh kerana aku x brapa sihat sbb diserang selsema terlampau dan sakit tekak terlampau, jadi agak tak selera nak mkn. ish tak best btol bila tak sihat. dugaan bulan ramadhan ssguh T___T


Malam nye pulak tetiba teringin nak burger and coleslaw (camni ke eja???). oleh kerana bhn2 mcm semua ado so masak sendiri lah.

ni burger sempoiiiii. letak cheese and bwg je. timun takdak. pastu coleslaw pon bengong2 je. agak masam sbb lebih lemon. carrot pon takdak tu pasai putih melepak. takpelah, janji layaaaannnn :)

p/s: ini scheduled entry. aku ni mcm btol2 weak dah ni. ntah keja ntah tidak ni besok. haih. malas betol nak g klinik lg amek mc. moga2 sihaaaattt dgn segera. baby pon kena sihat jgk tau. mama love you my baby =)

2 comments:

  1. wahh..ciare sgtt rajen laa..masak itu ini...tabikk springg..

    ReplyDelete
  2. N: tu la, time mood rajen mmg rajen betol.time malas, wassalam.hahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha