Monday, August 23, 2010

on my besday: choc cheese cake :)

22082010. During my besday. cewah ;) anyway xde celebration ape2 pon. cuma aku request cake yg aku nak. tu je. of kos la kena ikot tekak mak buyong kan. kang kalu suh MK beli mau laaa perisa apa dia pilih. oh tidak, i rela cake tak surprise sbb nak ikot tekak sendiri. wakakaka :D

dannnn, harus la secret recipe kannn ;) wink wink. berjoget lambak anak aku kt dalam ni dpt mkn kek idaman ;) xde la idaman sgt tp rasanya mmg ikot anak tekak aku la. perisa choc campur cheese. hikhik

tapi kesian kat my darling sbb dia penin nyahhh lepas mkn kek ni. maybe tak tahan campuran cheese dgn choc kot. oh, adakah aku bini yg selfish??? ish mn ade jual ikan (sell fish), setahun sekali maaaaa. hehe. tp xpe, aku dah tlg picit2 pala dia yg ponin tu. acik ni bini yg baekkkk tau. HAHAHA

yumm yummmm, ade lg 1/4 kek dlm peti ais tu. tak saba aku nak telan2 bukak pose karang. HIKHIK. eh tp bukan aku mkn kesemua 3/4 tau. sbb lebih separuh kek ni bawak pegi umah adik ipar on my besday. kami iftar di sana :) ada KAMBING YOUUUU. ish syiok abes :') rezeki rezeki. hihi.

eh rasa tak sesabor pulak nak blk mkn kek :p

p/s: eh aku janji nak bg resepi ek? tetiba entry kek lak keluar. hihi. sabo ye. resepi bg besok je lah ye :)
p/s lagik: menu berbuka harini adalah ikan bawal sweet sour dan sup sayur kegemaran suamiku =p

4 comments:

  1. cheese choc??????????

    aaaaaaaaaaaaaa nakkk

    ReplyDelete
  2. wuiiiihh..sakan makan cheese kek..
    =P

    ReplyDelete
  3. dd: ade lg kat umahku dd, mai la kita santap bersama :')

    zack: ish, i likeeee ;)

    kak ina: setahun skali merasa whole cake yg mahal.hihi.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha