Wednesday, August 11, 2010

pendapatan sampingan ~ cewah!! :p

amboiii pendapatan sampingan konon. ko ingat ko blogger hebat dah ke? kihkihkih :p idak la pendapatan sampingan sebenarnyaa. tp cuma pendapatan dari alam maya KOT. haha. pendapatan yg tak memerlukan modal. kalo dah ada pc/laptop, ko g la cari network secara free pastu ketak ketuk la keyboard tu. jgn lupa register nuffnang nyeeee ye ;)

actually skrg ni rasa suka hati tak terperi sbb blog LINK aku ni, masyuk jgk earning dia. bleh kata nak mengejar earning blog pinky ni dah. ayoooo, lawan tokeh nampak :p

sila la klik link di atas atau gamba di atas utk pergi ninjau apa yg ada di ciare's territory ek. anyway xde apa2 pon. hanya bloglist sajeee. tak sangka buat blog list pon lumayan. hikhik :p

isk ni gatal tgn nak cashout earning ni. haha. tp MK ckp sabooo saboooo jgn la cashout lg. kmpul byk2 lg ;p naseb dia pesan slalu, kalo x, cukup kuota je aku cashkan. hihi.

p/s: masih lg bpuasa dan dpt menahan dr lapar dan dahaga. baby pon ok. cuma dia suke kick kat pundi kencing aku la. haih ke toilet sokmo la jwbnye :p baby nak makan ape ye bbuka nanti? nti mama masak sedap2 :) ceh alasan anak nak makan konon, padahal ko tu ciareeeee XD

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. wahh..masyukk..masyuk
    rezeki baby
    dulu kita duit nuffnang sempat lah gak kumpul beli stroller eisya
    heheheheheh...
    nampak lah gak hasilnya

    ReplyDelete
  2. wahh..duit raya tu...N da cash out aritu..tgh tgguuuu...

    ReplyDelete
  3. wahhh..banyak2, duit raya kot...

    ReplyDelete
  4. yani dah lame sgt x cek..xde kot..ahaha

    ReplyDelete
  5. dayu: kan kan kan? xsbr ni nak bg tnjuk hasil berblogging ;)

    N: harus byk tuuu ;)

    qaseh: duit raya utk baby.hehe.skrg semua pikir utk baby.padahal bb xkuor lg.haha

    yani: ehh msti ade tu.g check skrg! :D

    ReplyDelete
  6. link blog i takde kat ciare territory! mak sentapppp!
    eh tetiba sgt? padahal sendiri tak prnh bg link..kah3 =P

    ReplyDelete
  7. cikchelsea: lorh takdak ek? ok ok nti i add kan :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha