Thursday, August 26, 2010

perihal baju raya

yeay yeay. saya dah ade baju rayaaaa. wiiiwiiiitttt ;) tema? actually we all xde tema pon. tahun ni gaya bebas. hakhak. tapi baju yg aku beli ini adalah warna purple. soooo nti MK pon kena beli warna purple jugak. mm, baju mlayu dia beli kat jln TAR last minit sudah. bleh dpt rm50 sepasang. hakhak. gile save! =p dia pon tarak kesah maaa. kalo takdak baju pon dia tak kesah tp mcm tak sedap pulak. time belom kawen mak dia buat baju utk dia tiap2 tahun. ni da kawen xkan laa xde baju baru dgn bini kan. kecik ati i nyah ;)

so dah beli baju, tudung plak kena beli ek? aiseh! mak xde tudung purple lah rasanya. hmmm, ni yg tensen ni. susah pakai tudung putih/itam. kompom matching. hakhak. kasut? xyah la ngengada. pakai selipar sudah. lg ape ke nak beli? hmm hmm, tu je kot :) xyah la membazir ek. dgr cite MK nak beli jeans, tshirt and sandal raya. amboi2 laki aku. ni raya sakan ni nak g beraya mana sayang oiii!!! huhu. xpelah, at least dia bleh pakai lama semua tu. aku ni kalo beli pon, kompom lepas beranak karang semuanya mcm baju pinjam sbb beso kan. so i tak kisah. yg penting nak smbg shopping utk baby!! sian anak aku baru ade 5 psg baju. semua warna putih lak tu!! hiks =p

p/s: harini nak masak cucuq udang lagi. yippieee!!

2 comments:

  1. senang kan beli baju putih untuk baby..x kesah boy or girl, konpem bley pakai!!=D

    ReplyDelete
  2. baju melayu murah dr tu pun bleh dpt kat jalan tar ciah
    aritu jumpe rm29 je
    ok je kain
    rasa nak je sambar, sekali tanya tinggal kaler pink je
    patut lah pun

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha