Wednesday, August 25, 2010

Ramadhan Tag

aku telah ditag oleh Mrs Ann :) rasa mcm byk je hutang TAG dgn korang. kalo ade yg belom langsai tlg ingatkan ye. bleh la buat time takdok kije ni. ehh bukan xde keje, tp time boring2. hehe. actually penah buat tag ni tp layan jelah. SELAMAT BERPUASA HARI KE-15 ye semua kawan2 blogger and readers :')

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
perempuan mengandung mmg HOT :')

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?

Soalan 3: Cerita pasal gambar nih..?
rasanya start pakai wallpaper ni since masuk trimester ke-2 aritu. hehe. jgn tanya ni baby sape. aku main cilok je google image ;p motiff kaler ijau??? di manakah pink mu ciare?

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?
sebulan yg lepas rasanya. aku mkn instant pizza sajooo. itu pon hangit gak. tp hangit2 pon sodappp. hikhik

Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?
xdgr apa2 lg pon. cuma ada psg zikir kat phone.

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
wat keje yg super boring iaitu documentation

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
ntah. hehe

Soalan 8: Tag lagi 5 orang...
nur eimi
lisa
marinahunny
efa fairuz
juera

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
Dorm~mate masa kat sekolah teknik. rindu la kat nur. huhu

Soalan 10: Katekan sesuatu pada orang no. 5...?
hai, slmat berpose ari ke 15 :)

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?
mestilah hubungan sah dgn suaminya. eceh :p

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?
Hye lisa ;) kalo beli kuih karipap beso dpn flat tu ingat i ye. teehee :p

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
alaaa i bukan lesbo nak wat ayat2 cinta utk pempuan. cukup lah sekadar 'selamat menjalankan ibadah di bulan pose'

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang tag anda (aku twist sket soklan ni. hehe)
1. Nama manjanya Ann.
2. kat FB dia pakai nama Farisha Zulaikha :)
3. Pregnant juga mcm saya. EDD dia this coming Dec. kan ann?
4. Dia suka masak dan pandai masak. suka tiru resepi dia. hikhik
5. Ann muda dari saya. hihi

3 comments:

  1. haishh!!! bikin ai mau nyuruk lar.. muahahhahaaa

    ReplyDelete
  2. xoxo dh kena tag..lama dh x main ngetag ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. ann: lar awat lak ;)

    kakmarina: sila buat yep :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha