Monday, August 2, 2010

Saya menang CONTEST. sukaaaaanyaaa =D

SAYA MENANG MOTO!! cewah, ko ingat ko masuk contest poweroot ke ciare?? keh keh ;) anyway walopon arini hari yg kucar kacir sampai nak patah jari buat documentation, segalanya terubat bila menang contest CPM Honey Nurhaliza :) ewaahh, padahal pemenang sampingan sajooo. bkn pemenang utama pon =p Sila view contest yg i penah buat NIH :)

apepon saye tetap berSUKAcita SGT2 sbb monang. ngeh ngeh ngeh. CPM Honey Nurhaliza telah mengamanahkan utk wat 1 entry testimonial psl adiah yg dia kirimkan nti. weeee =p cant wait. hew hew :p jgn kata 1 entry, 3 entry pon bisa kok!! PANGGGGGGGG sedassss!! over ko nyah :p

ish i anggap je adiah ni adiah besday dari CPM. weehuuu. besday i lg 20 ari tau. waakkakaka :p over lagi ini pempuan!! sila tampa dia beramai2. eh jgn arr tampa i, sian i perempuan hamil yg comel (aku slalu ckp camni dgn MK. haha). agagagaga. ok ok baik aku stop sblm kena lempang ramai2 dgn korg. hiks

THANK YOU very much ye CPM honey nurhaliza. tak sangka mak buyong dpt menjadi pemenang tambahan. love you lah!! ;) nanti wat byk2 lg tutorial makeup taw =)

p/s: alhamdulillah. eh mlm ni nak pegi jumpe si kecik dlm perot ni. baby, baby, time checkup nti jgn tido tauu. mama nak tgk gaya baby yg suke tendang2 tu. and pleaseeeee show me your sex yeee. mama nak g shopping ni ;) penin nak pilih PINK or GREEN ^___^

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. congratz!! wahh..nk tgk gender baby da..excitednyerr...

    ReplyDelete
  2. hehe.. i actually think u deserve the 1st place... but however, menang tu kire ok la..hehehe..congrats!

    ReplyDelete
  3. deena: TQ TQ :)

    kak ina: mekasih.hihi

    ana@mira: green ke?anda pasti?hehe

    N: teruja!! :)

    kengkawan: tq ;)

    efa: isk jgn la ckp camtu.yg menang tu lg comeiii ooo mata dia ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah!! see... rezeki baby namanya tu. Dari dalam perut lagi dah bagi rezeki kat Mama dia. harap-harap dah kuar nanti bertambah-tambah lah rezeki hendaknya.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha