Thursday, August 19, 2010

syurga di telapak kaki suami :')

bila perot dah makin ke depan, maka byk lah kekangan utk berbuat apa2. 2 mggu lepas, aku berusaha utk potong kuku kaki sendiri. bajet macho la konon2 sampai kan. potong punye potong zasssSssSSss....senget youuuu. dan menyebabkan kuku ibu jari ku cekam T___T sampai skrg ade lg sikit cekam tu. huhu. buruk beno ghupe kaki ini. puiiiii :n

oleh yg demikian, mulai saat ini, semua pergerakan2 atlit memerlukan bantuan suami soleh. maka terjadilah scene di bawah. huhu. rupanya bila membawa perot gini, keje2 menunduk mmg fail ok.

sila laaaah abaikan rumah berselerak kami ;p
hah korg2 yg nak kawen tu, make sure bakal suami uols rela hadap kaki korg tu. nak cantek2 buat la pedicure, sedap sket mata memandang. jgn jd cam aku, bg laki hadap kaki bercekam T__T sian MK ;p apepon, itu la suami soleh. bila lg nak tolong bini and manja2 kan bini ;)

oh ya! MK ade ajak aku pegi manicure pedicure. sbb aku ckp susah nak potong kuku kaki. tp dah kaki bercekam gini segan mak nak huluq kt pekerja pedicure tu. kahkah. pengsan!! soo, sementara nk tggu cekam baik, MK sayang bucuk masyam kena la tlg potongkan ye. i love you MK :) baby pon love papa jugak kan??? wink wink ;)

p/s: ini jugak scheduled entry. slmt bbuka uols :D

7 comments:

  1. sama lar...
    yang tukang potong kuku kaki adalah mr.Shyir.. dah tak boleh nak tunduk2.. haahaha

    ReplyDelete
  2. hikhikk so sweet. tp ciare skang tak jadi mak buyung pun aku ngade laki potongkan kuku..kuku jari tangan plak tu..hahhaa

    ReplyDelete
  3. hihiiii... ini mungkin perkara normal bg preggy woman koooot... Nak2 dah 9 bulan ni... memang husben la tukang potong kuku kaki secara kontrak... Nak tunduk mmg susah bebeno... Jadi suami kena la tolong menolong :)

    ReplyDelete
  4. same kesla mase perut dah beso dulu..tapi malas nye nak soh die potong kuku...hurahara kuku kaki i tau..hahahhaa

    ReplyDelete
  5. Salam, Ciera.. Sorry if msg msg should not appear kt cni.. i just nk bgtau u yg jubah yg u like tu mmg sesui utk preggy lady. material nye stretchable. :)

    ReplyDelete
  6. ann: tu la, senak perot kalo tunduk2 kan.

    lisa: wuahh koooo lomantik gitu.ok la praktis ;)

    zam: wuah zam da beranak bestnya :'D

    deena: ala bila lg nak lomantik2.hihi

    fashya: tp mmg agak huru hara pon.potong pon sket2 je sbb MK seram takot tpotong isi.huhu

    diraz: orait thanks for the info :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha