Friday, August 6, 2010

Tak bleh jadik ni!

Oleh kerana taknak membiarkan blog ini sepi di jumaat yg indah. meh la aku buat 1 entry. hihi. anyway, arini aku nak blk kg. of kos balik perak. aritu kan da balek ganu :p

i half day arini. ekekke. gigih nak blk kg punye psl :p

hish ngeri lak muke tanpa mekap kan? kantoi semua lobang. wakakaka :p tapi jerawat ku makin ilang la time pregnant ni. wink ;p

p/s: kaum2 bapak kt opis ni sedang masak bege pakai oven kat opis. perlu ke aku mkn? tak pasal2 aku keracunan kang. haha.

Xoxo;
Ciare =)

11 comments:

  1. nmpak lain xmekap..
    heheh..
    xde gaye cm mom to be je?
    gaye bebudak sekolah ade ar :p

    ReplyDelete
  2. untung laa xde jerawat..i asyek di serang jer sejak preggy ni..

    ReplyDelete
  3. ha'ah cam budak sekolah jer..comel

    ReplyDelete
  4. Ciare, sama macam i. masa pregnant jerawat memang tak ada,tapi masalah lain pulak timbul. muka i alahan, abis mengelupas, dah tu tinggalkan parut lak.

    Tapi menakjubkan lahir je si baby, 2,3 hari pastu, semua parut tu hilang. Sampai sekarang, syukur alhamdulillah jerawat tak ada.

    Kuasa Tuhan.

    ReplyDelete
  5. ok la tu..xde jerawat..nur de tag lucky draw kat ko..

    ReplyDelete
  6. Ciare, family husband org ganu ek? kat mana? hehe :D

    ReplyDelete
  7. untungnya tak berjerawat sangat time preggy ni..i plak lagi bertambah :)

    ReplyDelete
  8. ciare,
    makcik aku kan, kalau ngandung anak2 pmpuan, muke licin mulus gila. bila preggy anak laki, muka dia naik jerawat batu besar2..pdahal dia bukan jenis muke jerawat..

    ReplyDelete
  9. nanonano: ya ampun, cam bdk skolah ke? huuu.tp saiz x mcm bdk sekolah T__T

    Deena: hmm, tp jrwt yg kicik2 still ade lg.idak le bersih sgt rupa ini.huuu.cume better la kot

    N: grrrr, natural beauty? huhuuu.mcm taak je

    kak ina: kak ina, biar betik ni.bukak mata luas2 sket..huuu

    imanja: speechless kejap.huu..

    teja: wuah begitu ke?menakjubkan!!hrp2 stretch mark pon akan hilang sebegitu mudah T_T

    nur: oh yeke? camne nak buat?huhu

    puannad: ya betoi.dia org belah Ajil nun :) puannad pon org sana kah?hihi

    mrsnageb: yeke?ish tbalik lak kite ye

    lisa: oh time baby girl kulit dia elok.kalo ikot ckp makcik2 kat kg lak, kalo bseri2 and kulit licin tu baby boy.wallahualammmmm.huhuk

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha