Tuesday, August 17, 2010

wishlist biskut raya :D

siap wishlist tuuuuuu! ape daaa :p anyway aku ade wat wishlist biskut raya ni. hehe. sape yg rasa ada tau biskut2 yg sedap sila laaaaah inform aku. tp aku xpcaya sgt yg online2 ni. kalo nak promote make sure you dah rasa and kompom sedap, atau gtau je nama kedai nye apa. nti kalo rajen bleh pegi. KALO rajen la kan. haha

1) almond london. naaak sgt2. tp rasanya mak ngah aku ada buat. tp kompom raya kang br dapat rasa. aku nak mkn la la ni jugak! hehe
2) tart nenas. kalo bleh nak yg gulung baru feel. pastu jemnye terasa masam manisnya. aummm ;p
3) biskut makmur..fuhhh terbaikkk..padahal nak buat senang gila biskut ni! tp aku dah start sakit pinggang. xbleh duduk lama. camne nak buek. kang kalo aku suh MK gentel mau beso tapak tangan biskut tu. wakakakaka :D
4) biskut mazola, perghh terbaik. lg byk kacang lagiii i like. yg ni pon senang nak buat. tp situasi i tak mengizinkan T___T

anyway taste biskut raya aku simple je. xnak yg pelik2. yg ala2 oat ke koko crunch ke, ugh i dont like. tak terasa ketradisional hari raya tu. cume almond london tu je yg paling cggih tekak aku bleh terima. yg lain tu aku tgk2 aje lah. selain tu aku jugak nak tau kat mana bleh dptkan kerepek2 di bawah

1) kerepek ubi pedas
2) jejari kentang PEDAS jgk. jgn cirit lg sudah. wakakaka
3) kerepek pisang original. nak yg rangup nipis dan lemak2 rasanya

haaa ok x? perlu ke aku google gambo dan letak sini? hehe. mau pengsan kang sape yg tgk. hihi. dgn aku2 kojol skali sbb kempunan nak mkn. hikhik.

KESIMPULANNYA, aku nak biskut2 ni segera sbbnya mmg dah tak tertahan2 rasanya nak makan skrg. sbb raya nanti mulut aku sebuk nak mentekedarah rendang ketupat nasi dagang semua. soooo biskut ni makan sendiri2 ala2 pre-raya. hehe. nti utk bwk blk kg aku hangkut je yg longgok 3 bekas rm10 tu.hahaha.gila keji!!! ^__^

p/s: takat ni da dpt oder almond n tart nenas tu. makmur n mazola xdapek lagiii..woowooo

4 comments:

  1. pn.ciare,

    kalo nak mazola, i ada jual.MIL yang wat..of coz ler sedap kan..hehehe..nak cepat pun boleh..no probs..=D

    ReplyDelete
  2. nur suke kuih makmooorrrr...sedap n lazat n menggemukkanku hehe..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum pn ciare.

    kalau nak kerepek pisang original meh bagi address. saya post kan. kesian pula tengok mak buyung ni. ehhe.

    email sy, syahira.fauzan@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. deena: ops! cousin kite nak dtg bwk biskut makmur n mazola besok.yippie!! :D

    nur: kan kan sedap kaaan :D

    ciksyahira: wslm.u ade kepek pisang ori ke?dr mana?:) tp kalo post tak hancur ke kepek tu? woo woo

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha