Tuesday, September 7, 2010

1st time in ramadhan aku akan.....

hah, ape cer yg 1st timenya ni?? nampaknya harini buat pertama kalinyaa puan ciare akan bukak pose sorg2. uhuk uhuk. sedihhhhh T____T. usah ditanya di mana MK. dia ada komitmen lain dgn syarikat jepun tu. actually wife is invited tp aku tak tau camno nak g tempat keje MK bleh x?? HAHA. kalo klcc ke midvalley ke sunway piramid ke i tau lar!! ade patot wat majlis bbuka pose kat company?? apa barang ;p lgpon sgt la jammed kat PJ nun. tak koser mak nak redah jem. bye bye jelah.
source: google image
so oleh kerana kehadiran staff adalah mandatory, maka ku relakan MK berbuka di sana sambil aku nangis kat umah.. woo woo..ish xde maknaaa nak nanges2. hihi. aku da plan nak makan kfc berbuka ni. actually, telah mengidam CHEESY WEDGES yg sedap itu since sabtu ke ahad kot. tp asik tak sempat ajeee. so arini aku nak menunaikan permintaan anakanda tekak ku ini. ohhh sedapnyaaaa. cheesy wedges ~~ cheesy wedges ~~
sgt menyelerakannnnn ~~~ source: google image
p/s: last2 ramadhan ni tak koser mak nak main masak2 dah. since peti ais da kosong malas nak restock. sooo makan luar sajoooo. hikhik. pinggan mangkuk periuk belanga pon da susun cantek2. mls nak kotorkan. HAHA

3 comments:

  1. sangat tempting ok dengan cheesy wedges itew :)

    ReplyDelete
  2. kesiannya buke sorang2..noli pon penah buke sorang2 sekali ritu..mcm tak selera je makan..tapi kalo mkn kfc neh..suami pon noli lupe nak jeling kot..hehe..

    noli org ganu gak..kuala terengganu..

    ReplyDelete
  3. hehehe..shedeh bukak pose sorang2 ek..tapi kalo dapat cheezy wedges tu, harus hilang sume kesedihan..hahahha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha