Friday, September 24, 2010

beraya bersama aus ukail :')

Eh mcm sikit je cerita pasal raya ek. tak bleh jadik nih. hahaha. ateee, xde apapon nak cerita. semua pon cerita pasal makan makan makan. gambo takdak. so tak best. layan kan jelah. apa aku merepek ni haaaa???


gambar pertama: percubaan kali ke lapanplohempat berjaya lepas aku pujuk MK pegang baby bernama aus ukail ni. tembam seh. adakah anakku kan tembam gini? mcm ada potensi je =p hahaha. tu la muka MK masa pegang baby. yg lawaknya once dia dah pegang baby, memang keras kejunglah tak bgerak2. dia takotttt. hahahaha. saje aku nak dera dia bg experience sket =)

gambar kedua: aus ukail yg lena di pangkuan ayah long. hoh lena la sgt yeee. empuk ke uncle ko tu aus oit?? hihi. mcm tak berapa empukkk je maklong tgk. teeheee...larikkkkkk ;n

gambar ketiga: mimik muka MK yg tak tertahan dan bg alasan nak berak semata2 nak lepaskan diri dari aus. ciannn baby tau. baru nak manja2 dgn uncle ;)

sekian saja cerita tentang MK, aus ukail dan sofa merah. eh tetiba ;p

3 comments:

  1. hahahaha,,,cian MK,,,,jht akk ni menderaaaa

    ReplyDelete
  2. sweetlah u ni ciare...sian hubby kene dera..hehe :)

    ReplyDelete
  3. qaseh: alaaa bkn selalu ;)

    mrsnageb: dia kena belaja.xbleh kesiankan sgt. hahahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha