Friday, September 3, 2010

buffet ke?

haih selagi tak raya penuh update pasal berbuka jelah kan. sila redha sbb saya takdak modal nak cerita. tambah2 lak asik EL la MC la. soooo sorry bos, sy tak sengaja la nak cuti2 sokmo ni. maybe sbb puasa ni kot mcm2 peel. jadi kena redha. padahal dulu time awal 3 bln pertama pon mc 3x je kot. bln pose ni plak berganda2. sabarrr.. dugaann. kuatkan semangatku Ya Allah. aminnnn


nah gambo mknn. idak la sedap sgt pon. huhu. tp at least sedap la jgk dari spaghetti masen ni. HAKHAK. so menu berbuka bile ni ek? ntah. layan jela. otak blur2 sket ni. sup tulang, asparagus msk sos tiram, daging black pepper yummy dan nasik goreng paprik. yg aku masak adalah asparagus dgn nasik goreng je. yg lain beli. harap maklum :')

oh ya kawan2. harini berbuka di mana? saya dan suami akan berbuka di PICC harini. ditaja oleh kompeni saya bekerja ni. Alhamdulillah. dah la dapat duit raya, dpt makan free sampai pensan lak tu. syukurrrr Alhamdulillah. moga bos lg murah rezeki agar kami dpt tempiasnya :)


apa lagi? mari serang ramai2!!! hehe. kalo nampak puan ciare tgh hadap makan kambing tu, tegur la slow2 je. kang tercekikkk lak penggemar kambing ni. HAHA. kalo nampak saya comot sangat takyah la tegur ye. maluuuuu hihi
gamba hasil google
wuah rasa seram lak pegang duit raya bos bg ni byk2. dah le dpt dalam bentuk cash. wuiii mak seram. kena masuk bank cpt2 ni. hehe ;p

6 comments:

  1. nak jwb comment ko kat blog ku td.

    tapi ciareeeee, ezan kate kambing die liattttt siketttt

    caneee

    ReplyDelete
  2. tp duduuuuuuuuuu,
    masa weols pegi tu, edy makan kambing tu elok jekkk..edy dan ciare same rupenye peggemar kambing..aku x makan kambing..sampai gaduh laki bini sebab laki makan kambing. motip aku cmni? hokkk..

    ReplyDelete
  3. i xde pergi buffet langsung ramadhan this year..perut moncet yang dah fully occupied by my prince charming ni x membolehkan mak dia ni makan banyak2..tu yang rasa membazir pulak kalo gi buffet..hehhe

    ReplyDelete
  4. oit mesti riban2 ni duet raya..belom lagi bonus tu..hihi

    ReplyDelete
  5. dd: mmg agak liat la dd.pastu sos blackpepper dia abes dulu.adehh.sempat la rasa secubit ;n

    N: alahai, abes da pon.hikhik

    lisa: kambeng mmg sedap la lisaaaa.nti ko join la edy makan.sedap tawww :')

    deena: btol2.sgt membazir makyong g bufet.tp kalo bufet seafood sakan la i melantak kot.ketam ketammm :P naseb baik cmpy tggung.so xrugi ;p

    yani: tu la xsangka dpt duet raya.bleh la cover2 beli brg bb :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha