Wednesday, September 29, 2010

chat box tersorok

erm hampir 9 bulan aku menghilangkan chatbox dan jugak header bergambo pd blog ini gara2 fasa alahan terlampau awal2 pregnant dulu. rasa mcm emoooo je awal2 dulu. hakhak. tp header bergambo malas ah nak taruk balik. gini je pon ok kot.

maka last week aku da tambah semula chat box aku. tp maybe ada yg tak perasan kot. maka sila lihat gamba2 di bawah =)

untuk pergi ke ruangan chat, sila klik icon JOM CHAT! yg warna purple di sebelah hujung kanan ye. dia ala2 tersorok sket. nampak x nampak x?

tadaaa!! bila klik maka muncul la ruangan chat tersebut. oleh itu kalo ada sbrg soalan ke apa, xyah la email @message kat FB ek. susah2 korg je. tnya kat sini je. senang den nak baca n jawab. org lain pon bleh baca skali :)
gambar hiasan: 32 weeks. haih tak power langsung la camera phone ni. hukhuk. layan jelah
sekian

4 comments:

  1. ciare bulat gete.. hehhehe...
    perut u membulat comey...
    tapi kenapa perut ai kejap bulat kejap melebar..ahh!! so kompiusss!!! hahha

    ReplyDelete
  2. pakai camera sony cybershot ler..hehe :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha