Wednesday, September 1, 2010

iftar di restoran tasik idaman :)

Jap jap nak pikir, ni iftar bila ek? Jumaat lepas ye kwn2? eden lupe sudah. lama gila kot baru nak update. hehe. well, sape suh kakniza tagged gambo ni kt FB lmbat sgt. cewah g salahkan org lain lak =p sorry la camera xbawak. nak harap cmera phone ke laut la.

antara menu yg ada: tomyam seafood yg pedas masam manis sedappppppp dan kaya dgn seafood tp da sejuk sket huhu, kailan ikan masen, siakap sweet sour, telur dadar, sotong goreng tepung, buah2 dan air oren. Kakshima da reserve siap2. harga rm25/pax. ok la aku rasa. sbb aku rasa aku skrg mcm xsesuai buffet2 ni. tangki mcm mengecik sbb baby da besar. hukhuk. lauknye sedap2 belaka cuma sejuk la. we all pon sampai lambat sbb sesat. dlm 5 min lg nak bbuka br sampai. dgn hujannya.

lepas makan. hehe. muka masing2 kembang =p ni antara kaum2 hawa dan isteri2 yg hadir. cewah. apa lagi, pas makan gosip besar laaa. hikhik. apepon panorama mmg best la kat sini. dgn lampu2 neonnya.

tempat yg we all mkn ni adalah terapung gitu. siap bgoyang2 di pukul air tasik. tapi air tasik xde ombakkan? kompius mak kejap :p tapi mmg laaa bergoyang2 dan aku rasa mabuk laut. hu hu.

kesimpulannya mmg best laa jumpa dorg semua. wajib tu ada sessi bbuka sama2 tiap kali ramadhan kan :) nti kang raya jgn lupa jemput openhouse masing2 yek. HIHI.

7 comments:

  1. 25 rggt???
    murahnye... kire ala carte keee buffet ciare????

    nak gi gak hari tu, tp takut mahal bile tgk menu dalam tenet

    ReplyDelete
  2. rm25 ni per set utk kesemua menu yg aku sebut tu. hihi. tp xtau la minimum utk bape org. 2 org bleh kot. try la :) kalo ala carte mmg mahal dd. 2 org makan bleh cecah rm80-100. so better amek set gini :)

    ReplyDelete
  3. wah best nyer...perut ciare dh nampak ketara....:)

    ReplyDelete
  4. kak ina -- tula,perot xbleh sorok dah..hihi

    mrsnageb -- mmg sedap.berbaloi2 :D

    ReplyDelete
  5. dis week igt nk ajk hubby buka tasik idaman...chic chop!!

    ReplyDelete
  6. wah duduk y kt atas tasik tu ke??seriau okeh

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha