Wednesday, September 1, 2010

kambing memang kegemaranku

Hah sila jgn komen daging kambing tak elok ek. lamb is the best meat ever ok. i mean, dari segi khasiatnya. malah, kolestrol dan fat juga lebih rendah dari ayam. see? tak caya sila google atau sila tanya doctor. tp kambing biasa la. kambing biri2 jangan. yg itu mmg sgt tinggi kolestrol dan lemaknya.

cuma awas!! daging kambing mmg tak elok utk org yg dah ada penyakit darah tinggi tapi ia sgt berkhasiat utk org yg sihat2 belaka. sooo utk aku yg sokmo darah rendah time checkup ni sesuai la. hihi. LAYANNN :')

oh maaf, gamba makanan tak ada. aku mkn lamb chop yg sedap bangat berharga rm14!! serius sedap hokekkk. woo woo nak lagiiiii. tak sempat nyah nak snap2 picture. dlm 7.50pm br dpt makanan. well, kami pon dtg and order lambat. so lambat la serve kan. tp tak kecewa! semua sedap. set nasi yg MK mkn pon sedaaapppp. 1st time ever aku makan asam pedas tulang tauuu. fuh fuh meletops :p


last but not least me with hafiy haziq. belom 3 bulan lg ini budak. dan aku da start gigih nak pegang dia. amek pengalaman. hihi. haziq sgt behave laaa. eeee geram la budak ini. rasa nak gomol2 aje. hahaha. tp xblehh, anak org. anak sendiri nti bleh gomol sebanyak mungkin ;) comel tak baju tiger tu??? comei kannn??? well, itu adiah dari auntie ciare and uncle MK. hikhik. cute sgt!! aummmm =p

p/s: so amacam? PINK or GREEN? wink wink ;)

3 comments:

  1. betol ciare..kan kambing tu makanan kegemaran nabi..

    murah owh lamb chop 14 hengget..kat mane tu??

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha