Wednesday, September 8, 2010

makeup looks for this raya :)

Amboi2 siap google gamba makeup idaman lagik. hakhak. anyway saje jeee. dah mood melaram mai kannn. semangat la nyah nak mekap2 ni. mmg aku nak bawak kesemua bekas mekap tu balek kg. hak hak. mcm nak buat job dah rupanye. padahal nak tenyeh muke sendiri ;p

tahun ni kan tema purple kan?? soooo mari cari makeup mata kaler ungu :)

notes: source ~ google images

wuahhh simple je kan? tp sbb glitters2 ni dia mcm sgtttt currlasss.. ish nak buat nak buat!!

haaa yg ni pon sempoi gak. gabungan putih pepel. tp putih tu mcm tak sesuai dgn org melayu kot. maybe kena pakai wane putih susu kot. nak buat gak :D

auwww...eh yg ni biru ke pepel? rabun color sudahh. hakhak. tp mengancam ek? dia mcm gamba yg 1st tp pakai color yg matte. nice ;)

last but not least harusss ada gaya smokey kannnn ;) best gak yg nih. hehehe.
wuahh tak sabarnyeee!! rasa nak apply semua gamba2 di atas kt muke aku. tp berjaya kah??? hukhuk. tp nanti xde la melaram sakan kot. tang mata je lebih2. tang blusher and lipstick nak buat se~nude abes. hehe. ceh poyo je ciare. xpe xpe nti rajen i snap pictures k :)

p/s: anyway ni rajen melaram sbb raya perak dulu. kalo raya kat umah mertua i segan2 taik kucing nak melaram. hakhak.

4 comments:

  1. how i wish i pandai mekap..nampak tu mmg cantik..tapi kalo i yang buat sendiri, x tau laa ape jadi muka neh..hahaha

    ReplyDelete
  2. canteeekkkk!
    i suka pic 1,3 n 4.
    ayyo sndr nk buat confirm xjadi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha